آب‌بهای مصارف بالای الگوی مددجویان چگونه محاسبه خواهد شد؟

مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) بنابر قانون بودجه قانون بودجه ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، مشمول معافیت از پرداخت هزینه بهای قبوض آب ، برق و گاز مشروط بر رعایت الگوی مصرف می‌شدند. در قانون بودجه سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بهای برق مشترکان در سقف مصرف ۵۰ درصد الگوی مصرف و بهای آب تا سقف ۳۰ درصد الگوی مصرف به طور کامل رایگان و برابر با صفر محاسبه می‌شد. این قانون در بودجه سال ۱۴۰۲ اصلاح شد و با حذف محدودیت‌های درصدی، اکنون افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی در صورت رعایت الگوی مصرف از آب رایگان برخوردار می‌شوند.

سیدزاده مدیر کل دفترمدیریت مصرف آب شرکت آب و فاضلاب کشور در این خصوص به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: به استناد بند ل تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ صورتحساب خدمات آبرسانی و دفع فاضلاب برای مشترکانی که مددجوی کمیته امداد و بهزیستی هستند در صورتی مصرف آن‌ها پایین‌تر از الگوی مصرف و یا برابر الگوی مصرف باشد، صفر منظور خواهد شد.

او ادامه داد: درصورتی که مددجویان کمیته امداد و بهزیستی مصارف بالاتر از الگو داشته باشند مصارف آن‌ها به دو دسته تا الگو و بالاتر از الگو تقسیم می شود و آب بها و کارمزد دفع فاضلاب بخشی از مصرف که پایین‌تر از الگو است صفر محاسبه خواهد شدو این دسته از مشترکین صرفا ملزم به پرداخت آب بها و کارمزد دفع فاضلاب مصارف بالاتر از الگو‌ی خود خواهند بود.

سیدزاده می گوید: از جمله تسهیلات دیگری که مددجویان کمیته امداد و بهزیستی به استناد جزء (۲) بند «چ» ماده (۸۰) قانون برنامه ششم توسعه از آن برخوردارند معافیت از پرداخت هزینه‌های انشعابات آب و فاضلاب می‌باشد. افراد تحت پوشش (مددجویان) کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور و خیرین مسکن‌ساز برای هر کدام از افراد تحت‌پوشش نهاد‌ها و سازمان‌های حمایتی از پرداخت هزینه‌های انشعابات آب و فاضلاب برای واحد‌های مسکونی اختصاص‌یافته به آنان، براساس الگوی مصرف اعلامی وزارت راه و شهرسازی، فقط برای یک‌بار معاف خواهند بود.

آب‌بهای مصارف بالای الگوی مددجویان چگونه محاسبه خواهد شد؟

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *