آخرین خبر درباره جاماندگان سهام عدالت ۲ دی ۱۴۰۲

اکوایران نوشت: همه ساله و پس از واریز سود سهام عدالت برای آن دسته از افرادی که دارای سهام عدالت هستند، پرسشی که برای برای بسیاری از افراد مطرح می‌شود، این است که تکلیف جاماندگان سهام عدالت چه می‌شود؟

که هنوز دستورالعمل جدیدی برای ثبت‌نام افراد حائز شرایط به منظور دریافت سهام عدالت صادر نشده و بنابر همین اساس، امکان بهره‌مندی افراد جدید از سهام عدالت نیز وجود ندارد.

مردم در سال ۱۳۸۵، براساس ۱۳ دسته رتبه‌بندی شدند و ۴۹ شرکت حمایت از سهام عدالت را بر عهده دارند.

مرحله اول سود سهام عدالت ۱۴۰۱ از ۲۳ آذر ماه جاری آغاز شده و تا شب یلدا ادامه یافت و همچنین مرحله دوم واریز سود سهام عدالت از اواخر اسفند ماه آغاز می‌شود.

افرادی که سهام عدالت دارند، اما سودی برای آن‌ها واریز نشده است، ممکن است، دلایلی از جمله حساب بانکی مشترک، حساب راکد، ادغام بانک‌ها و اشکال در شماره شبا بانکی، حساب‌های بلند مدت و حساب مسدود و ارزی داشته باشند.

آخرین خبر درباره جاماندگان سهام عدالت ۲ دی ۱۴۰۲

ثبت‌نام سهام عدالت برای هیچ سن و قشری حتی فرزند تازه متولد شده درحال‌حاضر انجام نمی‌شود و هیچ‌گونه سامانه‌ای برای ثبت نام سهام عدالت باز نیست. هر گونه لینک‌های ثبت‌نامی که مشاهده می‌کنید، جعلی است.

همچنین برای دریافت سود سهام عدالت متوفی، بازماندگان باید در ابتدا انحصار وراثت کرده و سپس مدارک خود را به کارگزاری‌های «آگاه، بیدار یا مفید» تحویل دهند.

قابل ذکر است افراد تحت پوشش سهام لازم است در نهایت تا آخر امسال، شماره شبا خود را در سامانه سجام یا سامانه سهام عدالت درج کنند.

لازم به ذکر است، شرایط ثبت نام جاماندگان سهام عدالت را به صورت غیرحضوری، شرکت سپرده گذاری مرکزی فراهم کرده است. مشمولین پس از اعلام رسمی دولت (هنوز اعلام نشده است) می‌توانند برای ثبت نام به سامانه استعلام و آزادسازی سهام عدالت به آدرس samanese.ir مراجعه کنند.

همچنین در ۷ آذرماه ۱۴۰۲ در آخرین اظهارنظر در این باره، مجید عشقی، ربیس سازمان بورس، گفت: کار‌های مشمولان جدید سهام عدالت افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی و کمیته امداد و ایثارگران در حال انجام است، سبد سهامی برای آن پیشنهاد شده و در دولت در حال مذاکره است.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *