افزایش قیمت موبایل در بازار

مسئولان صنفی رقم افزایش قیمت گوشی‌های موبایل در ماه‌های اخیر را ۲۰تا ۳۰درصد عنوان می‌کنند اما نگاهی به تغییرات قیمت انواع گوشی‌های پرتقاضا در بازار از دوبرابر شدن قیمت‌ها حکایت دارد.

افزایش قیمت گوشی موبایل از میانه سال گذشته همزمان با رشد قیمت دلار آغاز شد و تا امروز روند خود را حفظ کرده است، به‌طوری که از ابتدای امسال به‌رغم ثبات نسبی نرخ ارز، قیمت انواع گوشی‌ها بسته به برند بین ۵۰۰هزار تا ۲میلیون تومان افزایش داشته است.

قیمت موبایل سر به فلک کشید| آخرین قیمت موبایل در بازار

افزایش قیمت در گوشی‌های آیفون به‌ویژه آیفون ۱۳، تحت‌تأثیر محدودیت‌های واردات و رجیستر گوشی‌های برند اپل، بیش از دیگر برندها و در حدود ۴تا ۵میلیون تومان بوده است.

تداوم روند افزایشی قیمت موبایل در شرایطی است که به‌گفته فروشندگان تقاضا برای خرید دست‌کم ۳۰درصد کاهش یافته است.

ارز واردات گوشی‌های‌ موبایل زیر ۶۰۰دلار، از ابتدای امسال به ارز مبادله‌ای تبدیل شده اما انجمن وارد‌کنندگان در پاسخ به نگرانی‌های ایجاد شده بر سر حذف ارز نیمایی واردات، قول داد که این تغییر نرخ ارز، با توجه به افزایش رقابت، کاهش قیمت‌ها را به‌دنبال داشته باشد.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *