‌تغییرات قیمت ۲۸ محصول ایران خودرو قطعی شد | جزئیات قیمت‌های جدید محصولات ایران خودرو را تماشا کنید

شورای رقابت در جلسه سه شنبه مورخ ۱۴۰.۳.۱۶ با موضوع بررسی قیمت ناشی از تغییرات اجباری و اختیاری جدید تغییرات قیمت جدید ۲۸ محصول ایران خودرو را تعیین کرد.

این تغییرات قیمت در این خودروها بر اساس یک سری تغییرات فنی‌ و آپشنی و تغییرات استاندارد اجباری صورت گرفته است.

براساس پیوست مصوبه جلسه ۵۷۴ شورای رقابت، فهرست تغییرات قیمت‌های جدید محصولات ایران خودرو به شرح جدول زیر است.

‌تغییرات قیمت ۲۸ محصول ایران خودرو تصویب شد | جزئیات قیمت‌های جدید محصولات ایران خودرو را ببینید

شورای رقابت در اواخر فروردین ماه امسال قیمت خودروهای تولید داخل دو خودروساز ایران خودرو و سایپا را مصوب کرد که براساس مصوبه شورای رقابت قیمت این خودروها آن زمان به طور میانگین ۲۹ درصد افزایش یافت.

‌تغییرات قیمت ۲۸ محصول ایران خودرو تصویب شد | جزئیات قیمت‌های جدید محصولات ایران خودرو را ببینید

پس از آن نیز شورای رقابت و در اواسط اردیبهشت امسال قیمت ۱۷ خودروی مونتاژی را برای اولین بار مصوب کرد که قیمت‌های مصوب شورای رقابت کاهش قابل ملاحظه‌ای نسبت به قیمت کارخانه‌ای خودروها داشت.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *