تولید پسته به ۳۹۰ هزار تن می‌رسد

داریوش سالم پور، مدیرکل دفتر میوه‌های سردسیری و خشک سطح باغات پسته‌ کشور را ۵۵۰ هزار هکتار اعلام کرد و گفت: متوسط عملکرد تولید پسته خشک در باغات ایران ۹۰۰ کیلوگرم در هر هکتار است که بر این اساس برآورد می‌شود که امسال تولید پسته کشور به ۳۹۰ هزار تن برسد.

به گفته او، با توجه به شرایط اقلیمی کشور که احتمال بروز خشکسالی‌های پیاپی و افت کمی و کیفی آب وجود دارد، ارقام و الگوی کشت برخی مناطق عوض می‌شود و کوچ باغبانی همانند سایر کشور‌ها اتفاق بیفتد به طوریکه کشت و کار به مناطق دارای شرایط مساعد برای تولید باید تغییر کند.

سالم پور ادامه داد: نصب سایبان در باغات به سبب جلوگیری از تبخیر و تعرق حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد مصرف آب را کاهش می‌دهد.

مدیرکل دفتر میوه‌های سردسیری و خشک افزود: سال گذشته بخش‌های زیادی از باغات پسته در استان‌های کرمان، فارس و یزد دچار سرمازدگی و تنش‌های بهاره شدند که این موضوع روی تولید اثر گذاشت. بنابر هشدار‌های به موقع هواشناسی به منظور عملیات به‌باغی برای جلوگیری از خسارات سرمازدگی دیررس بهاره، قطب‌های تولید پسته کمترین آسیب را داشتند.

تولید پسته به ۳۹۰ هزار تن می‌رسد

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *