رییس سازمان برنامه و بودجه: پرواز یک کالای لوکس است

رییس سازمان برنامه و بودجه: پرواز یک کالای لوکس است/ منابع ارزی کشور محدود است

ایسنا نوشت:رئیس سازمان برنامه و بودجه، گفت: پرواز یک کالای لوکس است و فقط گروه خاصی از جامعه از پرواز استفاده می‌کنند؛ ما نباید منابع ارزی کشور را که محدود است با گشاده‌دستی هزینه کنیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه با ادعای این‌که پرواز یک کالای لوکس است و فقط گروه خاصی از جامعه از پرواز استفاده می‌کنند، گفت: ورود شرکت‌های هواپیمایی خارجی برای برقراری پرواز در مسیرهای داخلی باعث هدررفت منابع ارزی کشور شده و برخلاف اصول متعدد قانون اساسی است.

داوود منظور در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی بررسی بندی از لایحه برنامه هفتم توسعه که به اعطای مجوز به شرکت‌های خارجی برای برقراری پرواز در مسیرهای داخلی برمی‌گشت، تصریح کرد: چندین ملاحظه است که باید مورد توجه قرار بگیرد. زمانی که ما به شرکت‌های خارجی مجوز می‌دهیم تا در مسیرهای داخلی پرواز برقرار کنند در واقع یک نوع واردات خدمات انجام می‌شود که قطعا در مقابل ارز دریافت می‌کند. اکنون منابع ارزی کشور محدود است و باید منابع ارزی به کالاهای اساسی اختصاص پیدا کند، کالاهایی مانند دارو.

وی در ادامه اظهار کرد: پرواز یک کالای لوکس است و فقط گروه خاصی از جامعه از پرواز استفاده می‌کنند، ما نباید منابع ارزی کشور را که محدود است با گشاده‌دستی هزینه کنیم. از سوی دیگر هیچ کشوری آسمان خود را در اختیار دیگر کشورها قرار نمی‌دهد. از این لحاظ ملاحظاتی وجود دارد. از طرفی دیگر ما اکنون یارانه سوخت به پروازهای داخلی می‌دهیم. وقتی یک شرکت خارجی می‌آید تفکیک بین یارانه سوختی که به پرواز داخلی داده می‌شود با پرواز خارجی سخت خواهد شد.

منظور گفت: اکنون می‌توانیم از شرکت‌های خارجی خرید کنیم یا از آن‌ها هواپیما اجاره کنیم، اما این‌که آن‌ها وارد مسیرهای هوایی کشور شوند برخلاف اصول متعدد قانون اساسی و استقلال کشور است.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *