زلزله در بازار طلا

زلزله در بازار طلا/ کمر قیمت سکه شکست

رییس اسبق اتحادیه طلا معتقد است: اگر مدیریت بانک مرکزی در بازار ارز ادامه داشته باشد، باید شاهد کاهش بیشتر قیمت‌ها در بازار طلا، سکه و ارز باشیم.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، همزمان با ریزش شدید قیمت دلار در بازار، قیمت طلا و سکه نیز وارد فاز نزولی شد؛ به طوری که در اولین روز هفته، شاهد ورود سکه و طلا به یک کانال پایین‌تر بودیم.

گزارش‌ها از روند بازار طلا حاکی از آن است که قیمت هر گرم طلای ۱۸عیار در بازار ۹۱ هزار تومان ریخت و به ۲ میلیون و ۷۹۳ هزار تومان رسید. هر مثقال طلا نیز در حدود ۴۱۴ هزار تومان افت قیمت را تجربه و ۱۲ میلیون و ۸۲ هزار تومان قیمت پیدا کرد.

در بازار سکه نیز هر قطعه سکه امامی با کاهش یک میلیون و ۴۲۱ هزار تومانی، به قیمت ۳۲ میلیون و ۱۳۲ هزار تومان رسید. سکه تمام بهار آزادی نیز یک میلیون و ۱۹۵ هزار تومان، نیم‌سکه و ربع سکه ۶۰۰ هزار تومان و سکه گرمی ۲۵۰ هزار تومان کاهش قیمت را تجربه کرد.

بر همین اساس، هر قطعه سکه تمام بهار آزادی ۳۰ میلیون و ۱۲۰ هزار تومان، نیم‌سکه ۱۸ میلیون و ۲۶۰ هزار تومان، ربع‌سکه ۱۱ میلیون و ۲۴۰ هزار تومان و سکه گرمی ۵ میلیون و ۹۲۰ هزار تومان قیمت داشت.

زلزله در بازار طلا/ کمر قیمت سکه شکست

بنا به این گزارش، محمد کشتی‌آرای، رییس اسبق اتحادیه طلا و جواهر در ارتباط با وضعیت بازار طلا و سکه در اولین روز هفته گفته است:‌ برخلاف هفته گذشته، روند قیمت ها در بازار نزولی بوده؛ تا جایی که قیمت دلار و سکه کاهش محسوسی نسبت به روز پنج‌شنبه داشته است.

وی با اشاره به کاهش هزار تا یک‌هزار و ۲۰۰ تومانی قیمت دلار در بازار آزاد، عنوان کرده؛ قیمت سکه نیز کاهش یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومانی نسبت به معاملات پایانی روز پنج‌شنبه را تجربه کرده است.

این فعال بازار طلا از کاهش حباب سکه و بازگشت به کانال ۴ میلیونی خبر داده و تصریح کرده است: با کاهش قیمت‌ها در بازار سکه، حباب سکه نیز کاهش یافته و به ۴ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان رسیده است.

او درباره ادامه روند نزولی قیمت‌ها در روزهای آتی گفته است: با توجه به تعطیلی بازارهای جهانی نباید شاهد تغییر قیمت خاصی در بازار طلا حداقل تا دوشنبه باشیم؛ ولی اگر مدیریت بانک مرکزی در بازار ارز ادامه داشته باشد، باید شاهد کاهش بیشتر قیمت‌ها در بازار طلا، سکه و ارز باشیم.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *