سازمان حمایت: مدت گارانتی خودرو ٢ ساله شد

حسین فرهیدزاده با ارسال بخشنامه‌ای به مدیران عامل شرکت ایران خودرو ، سایپا، پارس خودرو، بهمن موتور، کرمان موتور، خودروسازان راین، مدیران خودرو، صنایع خودروسازی ایلیا/ پارس موتور/ صنعت خودروی آذربایجان/ صنایع اتوموبیل سازی فردا/ سیف خودرو/ ریگان خودرو/ خودروسازی بم / کارمانیا و نورا موتور پارس اعلام کرد: دوره تضمین نمی‌تواند کمتر از دو سال از زمان تحویل خودرو به مصرف کننده یا کارکردی برابر با ۴۰ هزار کیلومتر باشد. مبنای گارانتی به کلیه خودرو‌ها این گونه باید قرار گیرد.

در این نامه آمده است: در راستای اجرای رای شماره ۶۰۴۲۷۲ مورخ ۹/۳/۱۴۰۲ هیات عمومی دیوان عدالت اداری مبنی بر لزوم ارائه گارانتی به کلیه خودرو‌ها، ضمن تاکید بر لغو نامه شماره ۶۴۲۶۳/۹۹/۳۷۰ مورخ ۰۶/۱۱/۱۳۹۹ این سازمان که طی نامه شماره ۳۸۳۲۳/۴۰۱/۳۷۰ مورخ ۲۲/۹/۱۴۰۲ به آن شرکت اعلام گردیده است، به اطلاع می‌رساند نامه شماره ۱۰۵۷۵۷ مورخ ۲۹/۱/۱۴۰۲ و شماره ۱۸۸۲۰۸ مورخ ۱۴/۲/۱۴۰۲ این سازمان نیز کان لم یکن تلقی می‌گردد.

براساس این بخشنامه؛ ضروری است مفاد تبصره یک ماده ۲ قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان خودرو که تصریح داشته است «دوره تضمین نمی‌تواند کمتر از دو سال از زمان تحویل خودرو به مصرف کننده یا کارکردی برابر با چهل هزار کیلومتر باشد. مبنای ارائه گارانتی به کلیه خودرو‌ها قرار گیرد.

بدیهی است هرگونه دریافت وجه در قبال فعال سازی مجدد گارانتی غیرفعال بوده و در صورت عدم رعایت مراتب فوق الذکر، وفق قوانین و مقررات موضوعه اقدام لازم معمول می‌گردد.

یکی از نامه‌های لغو شده مربوط به ۶ بهمن سال ۱۳۹۹ است که براساس آن سازمان حمایت اعلام کرده بود که مشتریان باید حداکثر ظرف مدت ۵ ماه از تاریخ و یا حداقل هزار کیلومتر کارکرد خودرو برای سرویس اولیه به نمایندگی شرکت‌های خودروساز مراجعه کنند.

علاوه بر این در نامه دیگری مورخ ۲۲ آذر ۱۴۰۱ اعلام شده بود شرط حداکثر ظرف ۵ ماه از تاریخ تحویل خودرو و یا حداقل هزار کیلومتر کارکرد برای فعال سازی گارانتی باید حذف شود چرا که شرایط عرضه خودرو تغییر کرده و برای رفع مشکلات و کاهش شکواییه‌ها این موضوع ابطال می‌گردد.

همچنین در ۱۴ اردیبهشت ماه امسال سازمان حمایت به شرکت‌های خودروسازی ابلاغ کرده بود در صورتی که مصرف کننده به نمایندگی‌های شرکت مراجعه و مالکیت خودرو مذکور از زمان تحویل خودرو از زمان کارخانه تغییر نیافته باشد اعمال محدودیت‌های سرویس اولیه تا سه ماه و یا هزار کیلومتر کارکرد برای سرویس اولیه فاقد وجاهت قانونی بوده و شرط مذکور تنها در ارتباط با خودرو‌هایی اجرایی خواهد گردید که مالکیت خودرو از زمان تحویل خودرو تا زمان اولین مراجعه به نمایندگی جهت سرویس اولیه تغییر یافته باشد.

خودرو

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *