سامانه یکپارچه تخصیص خودرو حذف نواهد شد؟

سپهر دادجوی توکلی، مدیر کل روابط عمومی شورای رقابت گفت: خوشبختانه از سال گذشته تعادل بین عرضه و تقاضا در بازار خودرو ایجاد شده و این بازار جذابیت خود را در حال حاضر و با در نظر گرفتن باقی فاکتورهای اقتصادی برای دلالان از دست داده است.

او گفت: اکنون اقدام به خرید به صورت غالب توسط مصرف‌کننده حقیقی صورت می‌گیرد و سامانه طبق برنامه‌هایی که از پیش تعیین شده به کار خود ادامه می‌دهد.

توکلی در خصوص استقبال نشدن از مرحله دوم گفت: استقبال خوشبختانه به آن مفهوم که با مازاد تقاضا و کمبود عرضه مواجه باشیم، نبوده اما این قطعا برای این بازار خوب و به نفع مصرف‌کننده است‌.

مدیر کل روابط عمومی شورای رقابت گفت: بر این اساس در وهله اول ظرفیت‌های خالی موجود خودروسازان و مازاد عرضه به فروش می‌رسند و سپس نوبت به اجرای مرحله سوم برای متقاضیان جدید می‌رسد.

سامانه یکپارچه تخصیص خودرو حذف نواهد شد؟

به گفته او، “در واقع همگام با دیگر فاکتورها و تضمین سود عادلانه برای تولیدکننده و رعایت حقوق مصرف‌کننده، در مشارکت با دیگر دستگاه‌ها از جمله دولت و مجلس تلاش داریم ثبات را نگه داریم.”

توکلی گفت: پس از کنترل نابسامانی شدید در سال گذشته در صنعت خودرو به فکر ادامه‌دار شدن ثبات، نیل کامل خودرو از کالای سرمایه‌ای به مصرفی و با همکاری‌های صورت گرفته در افق دورتر توسعه و اصلاح این صنعت بودیم. البته توجه کنیم که شورای رقابت به هیچ وجه سیاست‌گذار نیست بلکه در شرایط انحصار سعی در تنظیم بازار و عرضه و تقاضا دارد و برنامه ریزی برای این صنعت و نیل به توسعه و سبز نمودن آن در دیگر دستگاه‌ها دنبال می‌شود.

او در خصوص بازگشایی مرحله سوم تخصیص خودرو گفت: تاریخ دقیق را نمی‌توان اعلام کرد ولی طبق برنامه تولید و عرضه انجام خواهد شد و این بستگی به تعداد عرضه خودروسازان دارد و بر این اساس نوبت‌دهی انجام خواهد شد.

توکلی افزود: در حال حاضر فضاهای خالی پر می‌شود و تاکید بر ضرورت تحویل هرچه سریعتر محصولات است.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *