سایه جنگ بر بورس؛ چه سرنوشتی در انتظار بازار سرمایه خواهد بود؟

سایه جنگ بر بورس؛ چه سرنوشتی در انتظار بازار سرمایه خواهد بود؟

اقتصادآنلاین نوشت:در این گزارش سعی می‌شود تا با مرور سریع جنگ‌های اخیر منطقه، آینده بورس را ترسیم کنیم.

در این گزارش سعی می‌شود تا با مرور سریع جنگ‌های اخیر منطقه، آینده بورس را ترسیم کنیم.

جنگ لبنان و اسرائیل: به محض اعلان جنگ توسط اسرائیل در تاریخ ۱۳۸۵/۰۴/۲۱، شاخص کل با یک کندل پرقدرت نزولی به این اخبار واکنش نشان می‌دهد.

شاخص کل بورس در طول ۳۳ روز جنگ میان آن دو کشور ۵ درصد اصلاح کرد. اما به محض پایان آن شاهد یک رشد شارپ از بازار بودیم!

ترور قاسم سلیمانی: به محض مخابره شدن شهادت حاج قاسم، در عرض تنها ۴ روز، شاخص کل بیش از ۶ درصد اصلاح را تجربه کرد. صد البته بعد از فروکش کردن هیجانات ناشی از ترور ایشان، شاخص کل بار دیگر در ریل صعودی خود به حرکت ادامه داد.

جنگ اوکراین و روسیه: از آنجایی که ایران یکی از متحدان روسیه بوده، انتظار تاثیر منفی حمله روسیه به اوکراین بر روی بازار سهام کشور کمی غیر منطقی به نظر می‌رسد. اما همچنان نمی‌توان شکل گیری سایه نا امنی را بر کشور نادیده گرفت.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *