شرایط دریافت وام فرزند آوری در سال 1402

وام فرزندآوری یکی از طرح‌های حمایتی دولت از خانواده‌ها و جوانان است که در سال 1400 تصویب و در سال 1401 اجرایی شد. این وام به پدران دارای تابعیت جمهوری اسلامی ایران بابت فرزندان متولد شده در داخل کشور از تاریخ 01/01/1400 به بعد، حداکثر تا 2 سال پس از تولد فرزند تعلق می‌گیرد.

شرایط کلی دریافت وام فرزندآوری

متقاضی و فرزند باید دارای تابعیت جمهوری اسلامی باشند.

فرزند متقاضی باید در داخل کشور متولد شده باشد.

عدم سابقه چک برگشتی یا مطالبات غیر جاری متقاضی و ضامن در سیستم بانکی کشور.

تأیید نتیجه ارزیابی اعتباری و اعتبارسنجی شما توسط بانک.

شرایط بانکی دریافت وام فرزندآوری

برای دریافت وام فرزندآوری نیازی به سپرده‌گذاری نزد بانک ندارید.

یک ضامن معتبر و ارائه سفته برای دریافت این وام الزامی است.

مبلغ وام فرزندآوری

مبلغ وام فرزندآوری بر اساس تعداد فرزندان به شرح زیر است:

ردیففرزندمبلغ وام (ریال)تعداد اقساطمدت بازپرداخت1اول300.000.00036 ماه3 سال2دوم600.000.00048 ماه4 سال3سوم900.000.00060 ماه5 سال4چهارم1.200.000.00072 ماه6 سال5پنجم به بعد1.500.000.00084 ماه7 سال

نحوه ثبت نام در سامانه وام فرزندآوری

برای ثبت نام در سامانه وام فرزندآوری، ابتدا باید در سامانه ملی اطلاعات جمعیت و خانوار به آدرس sahme.mrud.ir ثبت نام کنید. پس از ثبت نام، کد رهگیری خود را دریافت کنید. سپس به سامانه ثبت نام تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری به آدرس ve.cbi.ir مراجعه کنید و با وارد کردن کد رهگیری، درخواست خود را ثبت کنید.

پس از ثبت درخواست، بانک عامل مورد نظر خود را انتخاب کنید و مدارک مورد نیاز را به شعبه بانک ارائه دهید. مدارک مورد نیاز عبارتند از:

تصویر تمامی صفحات شناسنامه پدر؛

تصویر تمامی صفحات شناسنامه فرزند؛

تصویر پشت و رو کارت ملی پدر؛

تصویر اسناد مالکیت / اجاره نامه محل سکونت پدر؛

تصویر کارت ملی ضامن؛

تصویر شناسنامه ضامن؛

گواهی اشتغال به کار ضامن یا گواهی کسر از حقوق ضامن؛

سفته.

پس از بررسی مدارک و تایید بانک، وام به شما پرداخت خواهد شد.

نکات مهم

وام فرزندآوری تنها یکبار به هر فرزند تعلق می‌گیرد.

آغاز بازپرداخت وام فرزندآوری، پس از ۶ ماه از دریافت وام می باشد.

تسهیلات حسب مصوبات شورای پول و اعتبار با کارمزد حداکثر ۴ درصد به صورت سالانه است.

نتیجه‌گیری

وام فرزندآوری یکی از طرح‌های حمایتی دولت از خانواده‌ها و جوانان است که می‌تواند کمک شایانی به تامین هزینه‌های اولیه فرزندان کند. متقاضیان دریافت این وام باید شرایط کلی و بانکی ذکر شده را داشته باشند.

وام فرزندآوری به چه افرادی تعلق می‌گیرد؟

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *