صدور ۲۵۰ هزار مجوز کسب و کار از درگاه ملی مجوزها

بر اساس آخرین گزارش درگاه ملی مجوز‌ها از ابتدای فروردین ماه سال ۱۴۰۱ تا ۲۸ بهمن ماه امسال در مجموع ۷۱۰ هزار و ۹۵۶ درخواست صدور مجوز در درگاه ملی مجوز‌ها ثبت شده است که از این تعداد ۲۴۹ هزار و ۹۸۶ مجوز صادر شده و ۹۵ هزار و ۸۰۸ درخواست که شامل ۱۳.۵ درصد می‌شود با تاخیر در بررسی مواجه شده‌اند در مجموع از این تعداد مطرح شده، حدود۲۵۰ هزار مجوز به صورت کاملا غیرحضوری صادر شده است.
همچنین صندوق نوآوری، سازمان استاندارد، سازمان محیط زیست، سازمان انرژی اتمی، وزارت نیرو، وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش هیچ تاخیری در بررسی درخواست نداشتند، اما وزارتخانه‌های صمت با ۴۷.۴ درصد، میراث فرهنگی با ۳۵.۹ درصد و تعاون (به جز مشاغل خانگی) با ۳۵.۶ درصد بیشترین تاخیر‌ها را در بررسی مجوز‌ها داشته اند.
همچنین ۲۶۱ هزار و ۵۹ درخواست رد شده است، ۵۷ هزار و ۵۸۷ متقاضی از درخواست خود انصراف دادند و ۸ هزار و ۳۱۸ درخواست نیز در صف صدور مجوز هستند.

بر اساس این گزارش ۱۴۰ هزار و ۱۰۴ درخواست نیز در دست بررسی است.

صدور ۲۵۰ هزار مجوز کسب و کار از درگاه ملی مجوزها

قوه قضائیه، وزارت کشور، سازمان اداری و استخدامی و جامعه حسابداران رسمی هنوز به درگاه ملی مجوزها متصل نیستند و سازمان برنامه و بودجه، سازمان نظام مهندسی ساختمان، فدراسیون های ورزشی و کانون وکلای دادگستری هم مجوزهایشان را تحویل نداده اند.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *