فروشندگان گوشت منتظر مشتری هستند/ گوشت وارداتی از روسیه و کنیا وارد بازار شد

 فروشندگان گوشت منتظر مشتری هستند/ گوشت وارداتی از روسیه و کنیا وارد بازار شد

ایلنا نوشت:رییس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: قیمت گوشت‌های داخلی ۲۰ هزار تومان کاهش یافته و گوشت‌های تنظیم بازار هم توزیع شده که در دسترس مردم قرار گرفته است که با گوشت‌های مصارف صنعتی که در خبرها به آنها اشاره شده، متفاوت است.

علی اصغر ملکی، رییس اتحادیه گوشت گوسفندی، در خصوص وضعیت بازار گوشت گفت: همه فروشندگان گوشت منتظر مشتری هستند و بازار گوشت مسکوت، بسته و ضعیف است. قیمت گوشت‌های داخلی ۲۰ هزار تومان کاهش یافته و گوشت‌های تنظیم بازار هم توزیع شده که در دسترس مردم قرار گرفته است که با گوشت‌های مصارف صنعتی که در خبرها به آنها اشاره شده، متفاوت است.

وی ادامه داد: گوشت گوسفندی که از روسیه، استرالیا و کنیا وارد شده و با قیمت کیلویی ۲۸۲ هزار تومان برای مصرف کننده به فروش می‌رسد که مغازه‌دارها با نصب بنر آن را مشخص می‌کنند. گوشت گوساله کشتار داخل و بدون استخوان کیلویی ۴۳۰ هزار تومان برای مصرف کننده به فروش می‌رسد. دام زنده گوسفندی نیز حدود کیلویی ۲۰۰ هزار تومان به دست مصرف کننده می‌رسد.
قیمت جدید گوشت دولتی اعلام شد/ جزییات تغییر قیمت

ملکی دلیل کاهش تقاضای گوشت در ماه‌های شهریور و مهر را به شروع مدارس و پایان تعطیلات تابستانی نسبت داد و گفت: به دلیل بازگشایی مدارس و سفرهای تابستانی و هزینه‌های آنها برای خریدهای فرزاندان، مردم در این ماه‌ها توان خرید کمتری دارند .

رییس اتحادیه گوشت گوسفندی افزود: به طور کلی قیمت بالای گوشت و پایین آمدن قدرت خرید مردم، باعث رکود بازار این محصول شده که به همین دلیل گوشت تنظیم بازار برای بالا بردن توانمندی خرید به بازار عرضه شده است تا اقشار ضعیف‌تر هم بتوانند از آن استفاده کنند. البته معمولا در فصل سرما مصرف پروتئین افزایش می‌یابد و مسئولان نیز وعده‌هایی داده‌اند مبنی بر اینکه عرضه گوشت‌های تنظیم بازار تا پایان سال جاری همچنان ادامه داشته باشد تا بتوان بازار را کنترل کرد.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *