قیمت جهانی نفت کاهش پیدا کرد

نگرانی درمورد مذاکرات سقف بدهی آمریکا و همچنین بهبود تقاضا در چین کمبود عرضه کانادا و اوپک پلاس را جبران کرده و باعث کاهش قیمت نفت در روز دوشنبه شده‌است.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۶۶ سنت معادل ۰.۸۷ درصد کاهش به ۷۴ دلار و ۹۲ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۵۵ سنت معادل ۰.۷۷ درصد کاهش ۷۱ دلار معامله می‌شود.

تحلیلگران عقیده دارند ازسرگیری مذاکرات درمورد سقف بدهی آمریکا در ساعات آینده امروز اصلی‌ترین عامل تأثیرگذار بر قیمت نفت خواهد بود. سرمایه‌گذاران همچنین نگران ضعف بهبود تقاضا در چین پس‌از انتشار اطلاعات ضعیف اقتصادی این کشور طی دو هفته گذشته هستند.

هفته گذشته هر دوی این شاخص‌های نفتی ۲ درصد افزایش قیمت داشتند که اولین افزایش قیمت هفتگی آن‌ها طی ۵ هفته گذشته بود. آتش‌سوزی‌های گسترده در استان آلبرتای چین عرضه نفت این کشور را مختل کرده‌است.

تأثیر کاهش تولید داوطلبانه اوپک پلاس هم در ماه جاری میلادی احساس می‌شود. کل صادرات نفت خام و محصولات نفتی این ائتلاف ۱.۷ میلیون بشکه در روز تا شانزدهم ماه مه کاهش یافته است و صادرات نفت روسیه احتمالاً تا اواخر ماه مه پایین خواهد آمد.

سران کشور‌های عضو گروه ۷ در اجلاس سالانه خود در روز شنبه متعهد شدند جلوی تخلف روسیه از سقف قیمت تعیین‌شده برای صادرات نفت و سوخت این کشور را بگیرند و درعین‌حال مانع تأثیر آن بر عرضه انرژی در دنیا شوند.

آژانس بین‌المللی انرژی در جدیدترین گزارش ماهانه خود درمورد کمبود احتمالی عرضه در نیمه دوم سال جاری میلادی یعنی زمانی‌که تقاضا حدود ۲ میلیون بشکه در روز بیشتر از ارز خواهد بود، هشدار داده است.

تعداد چاه‌های نفت آمریکا ۱۱ حلقه در هفته منتهی به نوزدهم ماه مه کاهش یافته و به ۵۷۵ رسیده است که بزرگ‌ترین کاهش هفتگی از سپتامبر ۲۰۲۱ را نشان می‌دهد. کند شدن فعالیت‌های حفاری در آمریکا هم برای بازار نفت نگران‌کننده است، چون کمبود عرضه در نیمه دوم امسال را تشدید می‌کند.

قیمت جهانی نفت کاهش پیدا کرد

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *