قیمت دلار به کما رفت/ سیگنال هسته‌ای به بازار ارز

قیمت دلار به کما رفت/ سیگنال هسته‌ای به بازار ارز

با وجود ریزش قیمت طلا در بازار به دلیل سقوط اونس جهانی طلا، دلار در مسیر صعودی حرکت کرد و در یک نوسان ۳۹۷ تومانی، در کانال ۴۹ هزار تومان ماند.

مریم فکری: با وجود ریزش شدید قیمت طلا و سکه در بازار در طول یک هفته گذشته، اما دلار در مسیر صعودی حرکت کرده است. بررسی‌ها نشان می‌دهد که هر دلار آمریکا در هفته گذشته در کانال ۴۹ هزار تومان درجا زده و حتی ۳۹۷ تومان گران شده است.

این در شرایطی است که طلا ریزش ۳۶ هزار تومان و سکه یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی را تجربه کرده است. گزارش‌ها نشان می‌دهد که عامل مهم ریزش طلا در بازار ایران، سقوط قیمت طلا در بازار جهانی بوده است؛ به طوری که در طول یک هفته گذشته در حدود ۷۰ دلار ارزان شده است.

اما نوسان قیمت در بازار ارز در حالی بوده که در طول یک ماه گذشته دلار در نوسان قیمتی حدود ۲۰۰، ۳۰۰ تومان، در کانال ۴۹ هزار تومان پایین می‌رفت و بر همین اساس، فعالان بازار معتقدند که دلار در این کانال حبس شده است.

در این میان، بررسی‌های به عمل آمده از هسته مرکزی بازار حکایت از به کما رفتن قیمت دلار دارد. همزمان حبس قیمت دلار و درجا زدن قیمت‌ها، رفت‌وآمد خریداران دلار در بازار فردوسی تا حدودی کم شده است.

به عقیده معامله‌گران، بازارساز اجازه رفتن قیمت دلار به بالاتر را نمی‌دهد. آن‌ها به بهانه این اتفاق می‌گویند ورود قیمت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان برای بازارساز خط قرمز شده است.

با این وجود، به نظر می‌رسد این روزها گوش بازار ارز نسبت به مذاکره و توافق هسته‌ای حساس شده است. با این حال، تحلیلگران فنی معتقدند بازه نوسان دلار کوتاه شده و بین ۴۹ هزار و ۴۰۰ تومان تا ۴۹ هزار و ۶۰۰ تومان نوسان دارد. اگر حمایت میانی ۴۹ هزار و ۴۰۰ تومان از دست برود حمایت پایینی ۴۹ هزار و ۲۰۰ تومان است.

برای پیش بینی میان‌مدت بازار تکنیکال‌کاران معتقدند برای روند نزول باید محدوده حمایتی ۴۹ هزار تا ۴۸ هزار و ۹۰۰ تومان از دست برود.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *