قیمت هایما 7X کارخانه چقدر است؟

ایران‌خودرو مدتی پس از تعیین قیمت هایما 7X توسط شورای رقابت، بخشنامه فروش این خودرو را نیز اعلام کرد. شرایط فروش هایما 7X‌ از نوع تحویل فوری با قیمت قطعی است. در جریان این شرایط فروش، خودروها با موعد تحویل 30 روزه در اختیار متقاضیان قرار خواهند گرفت.

قیمت هایما 7X‌ از سوی ایران‌خودرو یک میلیارد و 482 میلیون تومان اعلام شده است. بنابراین نسخه مینی‌ون هایما در مقایسه با نسخه کراس‌اوور آن، یعنی هایما 8S برابر 200 میلیون تومان قیمت بیشتری دارد. درحال‌حاضر قیمت هایما 8S از سوی ایران‌خودرو معادل یک میلیارد و 212 میلیون تومان برآورد شده است. البته با توجه به اختلاف قیمت 400 میلیون تومانی میان نرخ بازار و کارخانه هایما 8S، انتظار داریم تا قیمت هایما 7X‌ در بازار آزاد نیز به محدوده 2 میلیارد تومان نزدیک شود.

قیمت هایما 7X کارخانه چقدر است؟

شرایط فروش هایما 7X‌ در آبان‌ماه 1402:

خودرو قیمت رنگ‌های موجود موعد تحویل
هایما 7X‌ 1,482,224,400 مشکی آبنوس، خاکستری، ذغالی 30 روزه

رنگ‌های قابل انتخاب برای هایما 7X‌ شامل مشکی آبنوس، خاکستری و ذغالی هستند. بنابراین هم‌اکنون امکان سفارش‌گذاری خودرو در رنگ‌های روشن وجود ندارد. هایما 7X‌ به قوای فنی مشترکی با هایما 8S مجهز شده است. این قوای فنی شامل موتور 1.6 لیتری چهارسیلندر توربوشارژر است که 192 اسب‌بخار قدرت و 293 نیوتن‌متر گشتاور آزاد می‌کند. گیربکس شش‌سرعته خودکار نیز وظیفه انتقال قدرت به چرخ‌های جلو را در این مینی‌ون بر عهده دارد.

سطح امکانات رفاهی و ایمنی در هایما 7X‌ نسبت به رقبای هم‌قیمتش کافی ارزیابی می‌شود. این خودرو سطح میانه‌ای از خودمختاری را در اختیار راننده‌اش قرار می‌دهد. علاوه‌براین، پاور ویندوز، سقف پانوراما به همراه سانروف، سنسور نور و باران، سیستم ورود و استارت بدون کلید به همراه سیستم تهویه اتوماتیک را در این خودرو خواهید یافت. این امیدواری وجود دارد که عرضه مینی‌ون هایما به بازار بتواند شرایط نامطلوب این کلاس را در بازار ایران بهبود ببخشد. برخلاف بازار جهانی، مینی‌ون‌ها در کشورمان محبوب نیستند و مشتریان چندان از آن‌ها استقبال نمی‌کنند.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *