قیمت ۲ خودرو چانگان وارداتی اعلام شد

شورای رقابت در جلسه ۵۷۳ خود که امروز ( نهم خردادماه) برگزار شد؛ اعلام کرد: با عنایت به بند ۳-۱ ماده ۳ دستورالعمل شماره ۵۴۳ شورای رقابت در روز ۱۱ بهمن ماه ۱۴۰۱، قیمت دو خودرو چانگان CS۳۵ پلاس تیپ ۲ و CS ۳۵ پلاس تیپ ۳ موضوع نامه ۶۱۰/۱/۳۷۰/م مورخ ۹/۰۳/۱۴۰۲ سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان ، در جلسه شورا بررسی و با اکثریت آراء تصویب شد.

این شورا همچنین تاکید کرد:

۱- قیمت‌های اعلامی مربوط به اولین محموله وارداتی شرکت مزبور بوده و قیمت محموله‌های وارداتی بعد، بر اساس مستندات و نرخ ارز مورد عمل برآورد و متعاقباً اعلام خواهد شد.

۲- ذکر این نکته ضروری است که سایر هزینه‌ها شامل: عوارض قانونی شماره‌گذاری، مالیات نقل و انتقال و ارزش افزوده، بیمه شخص ثالث، هزینه اسقاط، حمل تا شبکه توزیع، کمیسیون فروش و سایر عوارض قانونی که در قیمت پایه لحاظ نشده، قابل اعمال به قیمت‌های تعیین شده است.

بر اساس مصوبه شورای رقابت قیمت فروش درب انبار واردکننده خودرو چانگان CS۳۵ پلاس تیپ۲، ۸۴۹ میلیون و ۶۲۸ هزار تومان و قیمت چانگان CS۳۵ پلاس تیپ ۳ نیز ۹۰۴ میلیون و ۴۷۰ هزار تومان اعلام شده است.

[قیمت ۲ خودرو چانگان وارداتی اعلام شد]

3819771

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *