متوسط قیمت کالاهای خوراکی اعلام شد/ برنج خارجی و شیرخشک گران‌ترین مواد خوراکی

متوسط قیمت کالاهای خوراکی اعلام شد/ برنج خارجی و شیرخشک گران‌ترین مواد خوراکی

ایلنا نوشت: مرکز آمار متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری در مهر ماه را اعلام کرد.

طبق گزارش مرکز آمار؛ در گروه نان و غلات، اقلام ” برنج خارجی درجه یک ” با ٤,٦ درصد و ” شیرینی خشک ” با ٢.٧ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “برنج ایرانی درجه یک ” با ٣.٢- است.

در مهرماه ١٤٠٢ ، تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به‌شرح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام ” برنج خارجی درجه یک ” با ٤,٦ درصد و ” شیرینی خشک ” با ٢.٧ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “برنج ایرانی درجه یک ” با ٣.٢- است.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، اقلام “ماهی قزل آلا” با ٧,٨ درصد و ” گوشت گاو یا گوساله ” با ٣.٢ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به” شیر خشک” با ٥,٨ درصد ،” تخم مرغ ماشینی” با ٣.٦ درصد ، و ” کره پاستوریزه” با ٣.٠ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به” روغن نباتی جامد” با ٢.٥- درصد و ” روغن مایع” با ٢.٢- درصد است.

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به ” کشمش پلویی ” با ٣,٥ درصد و ” مغز گردو ” با ٣.٣ درصد همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” پرتقال” با ٢٣.٤- درصد ،” انار” با ١٦.٨- درصد و ” هندوانه ” با ١٣.٩- درصد است.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به” کدو سبز ” با ٧,٦ درصد ،” قارچ” با ٥.٧ درصد و ” گوجه فرنگی ” با ٤.٣ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” خیار ” با ١٢.٩- درصد ، ” بادمجان” با ٤.٠- درصد و ” سیب زمینی” با ٢.٧- درصد است.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به ” چای خارجی بسته ای ” با ٢,٨ درصد ،” سس مایونز ” و” سس گوجه فرنگی” با ٢.٢ درصد است.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *