مذاکره حاجی‌اف با سه آزادکار روس برای حضور در ایران

دارند نشان نقره پیکارهای جهانی ۲۰۰۲ تهران به عنوان نماینده تام‌الاختیار کشتی ایران و روسیه شد.

به گزارش مشرق و به نقل از فدراسیون کشتی داغستان، نام ماگمود عیسی حاجی‌اف برای کشتی دوستان ایرانی با فینال وزن ۷۴ کیلوگرم مسابقات جهانی ۲۰۰۲ تهران همراه است نامی که در داغستان بسیار آشنا و در روسیه به عنوان یکی از تئورسین‌های کشتی شناخته می شود نامی که اکنون سمت‌های مهمی چون ریاست اداره ورزش داغستان را بر عهده دارد.

پیشتر عیسی حاجی‌اف با اشاره به حضور خود در ایران گفت: من رفاقت زیادی با علیرضا دبیر و پژمان درستکار دارم و برای حضور در ایران هیچ قراردادی امضا نکردم. قرارداد من رفاقتی است. پیش از آمدن به ایران با وزیر ورزش داغستان و حاجی مراد گاتسالوف مشورت کردم و آنان نیز هیچ مخالفتی با حضورم در ایران نداشتند و حتی من را تشویق به همکاری با دبیر کردند.

وی در گفت‌وگو با سایت کشتی داغستان در خصوص حضورش به عنوان نماینده تام‌الاختیار فدراسیون‌های کشتی ایران و روسیه گفت: این یک موضع رسمی است که با امضای روسای دو فدراسیون، میخائیل مامیاشویلی و علیرضا دبیر تأیید شده است. من این کار را به صورت داوطلبانه انجام می‌دهم. انتخاب من به این دلیل است که سال‌ها در مسابقات قهرمانی باشگاه‌های ایران و در کادر مربیگری تیم ملی این کشور حضور داشتم و به زبان فارسی مسلط هستم. حتی قبل از انتصابم، سفرهایی را برای تیم‌های ایرانی به مسابقات روسیه ترتیب دادم. هر دو فدراسیون علاقه‌مند به گسترش روابط، سفر به یکدیگر برای مسابقات، اردوهای آموزشی و سمینارها هستند. این موضوع به ویژه در شرایطی که کشتی‌گیران روس به دلایل مشخص نمی‌توانند همیشه به خارج از کشور سفر کنند، یا اینکه کشتی‌گیران امید به رقابت زیر ۲۳ سال جهان حضور نداشتند، اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا حضور کشتی‌گیران روسیه در لیگ ایران هم جزو وظایف شماست نیز گفت: من مجاز شدم در انعقاد قرارداد برای کشتی‌گیران روسی دعوت شده برای حضور در لیگ ایران برای باشگاه‌های داخلی، واسطه باشم. وظیفه من این است که اطمینان حاصل کنم که منافع همه طرف‌ها رعایت می‌شود. ورزشکاران، باشگاه‌ها و فدراسیون کشتی روسیه، به کشتی‌گیران خود اجازه می‌دهد تا ورزش کنند و دستمزد مناسبی دریافت می‌کند. لیگ ایران هم اکنون در حال برگزاری است. افراد مختلف به نفرات ما نزدیک می‌شوند و بهترین شرایط را به آنها ارائه نمی‌دهند. علاوه بر این، هیچکس تضمین نمی‌کند که این شرایط برآورده شود. زمانی که در ایران جنگیدم، در شرایط مشابهی قرار گرفتم. متاسفانه نه همه کشتی‌گیران ما و نه همه باشگاه‌های ایرانی می‌دانند که قراردادهایی که بدون وساطت نماینده رسمی منعقد می‌شود باطل تلقی می‌شود.

وی در خصوص نحوه انعقاد قراردها نیز ادامه داد: باشگاه‌ها با من تماس می‌گیرند، کشتی‌گیر مورد نظرشان را نام می‌برند و شرایط شان را در اختیار باشگاه‌ها قرار می‌دهم. سپس مستقیما با نامزدهای منتخب مذاکره می‌کنم. البته همه قراردادها با مجوز فدراسیون کشتی منعقد می‌شود. اگر کشتی‌گیران مسابقات مهمی برای تیم ملی داشته باشند یا برای آنها آماده شوند، ممکن است محدودیت‌هایی وجود داشته باشد. من قبلا با سه نفر از آنها مذاکره کرده‌ام و در مرحله نهایی لیگ ایران اجرا خواهند کرد.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

خداحافظی یک خطیب از تریبون نماز جمعه /خواسته جدی رهبری از دولت چیست؟ /واکنش ائمه جمه به قطعنامه ضدایرانی سازمان ملل

ائمه جمعه سراسر کشور، از تریبون های نماز جمعه به موضوع سیاست اتخاذی دشمنان برای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *