مصرف برق به بالاترین میزان خود رسید

 رکورد‌ اوج ‌مصرف برق شکسته شد

مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق گفت: امروز اوج مصرف به عدد ۷۳ هزار و ۴۵۰ مگاوات رسید که یک نصاب جدید در صنعت برق محسوب می‌شود و تاکنون روی نداده است.

مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق کشور گفت: در مقایسه با رکورد اوج مصرف پارسال که ۶۹ هزار و ۵۰۰ مگاوات بود، ۴ هزار مگاوات بیشتر است که این میزان حکایت از رشد ۵.۷ درصدی اوج مصرف برق دارد.

وی افزود: امروز بیست و دومین روزی است که نصاب جدیدی را نسبت به پارسال ثبت می‌کنیم و اعداد بیش از ۶۹ هزار و ۵۰۰ مگاوات پرتکرار بوده است؛ این نشان می‌دهد مصرف برق در کشور زیاد است و امیدواریم در روزهای آینده با کاهش دمای هوا و تداوم همکاری مردم، اوج مصرف کاهش یابد.

 رکورد‌ اوج ‌مصرف برق شکسته شد

رجبی مشهدی گفت: تلاش دست‌اندرکاران صنعت برق سبب شده تا همه مردم در این شرایط برق پایدار داشته باشند و مشکلی در تامین برق نیست، اما همچنان نیاز است تا مردم در زمینه کاهش مصرف برق همکاری کنند.

* افزایش مصرف برق صنایع علت رکوردزنی اوج بار

افزایش تامین برق صنعتی در روزهای اخیر سبب شده تا اوج بار مصرف برق با وجود مدیریت مصرف برق بخش خانگی توسط مردم، با رشد 5.7 درصدی مواجه شود.

طی روزهای اخیر اخبار رشد تولید صنایع آلومینیوم، مس، فولاد و سیمان به دلیل تامین برق مناسب به ثبت رسیده است.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *