هشدار به مالکین خودروهای هیوندای و کیا/ عکس

هشدار به مالکین خودروهای هیوندای و کیا/ عکس

هشدار به مالکین خودروهای هیوندای و کیا/ عکس

گروه خودروسازی هیوندای با راه اندازی یکی از بزرگ‌ترین فراخوان‌های خودرو در سال جاری، این رکورد را به نام خود ثبت کرده است! ۲۵ مدل از هیوندای و کیا و در مجموع ۳,۳۷۲,۷۴۳ خودرو در جهان، در معرض خطر آتش سوزی ناشی از مشکلات احتمالی ماژول‌های الکترونیکی هستند.

امیرمسعود عابدین: آتش سوزی ممکن است در هر زمانی رخ دهد، حتی زمانی که وسیله نقلیه پارک شده و خاموش است. به این ترتیب، خودروسازان به مالکان توصیه می‌کنند تا زمانی که مشکل برطرف شود، بیرون پارک کنند.

در حال حاضر، فراخوان اعلام شده فراتر از خودروهای مدل سال ۲۰۱۵ نیست، به جز موارد استثنایی کیا. در اینجا لیست کاملی از تمام مدل‌های هیوندای و کیا موجود در فراخوان آمده است.

مدل‌ها سال ساخت تعداد ساخته شده
هیوندای اکسنت ۲۰۱۲-۲۰۱۵ ۲۴۰,۵۸۹
هیوندای آزرا ۲۰۱۲-۲۰۱۵ ۲۹,۲۳۲
هیوندای النترا ۲۰۱۱-۲۰۱۵ ۷۷۷,۱۴۵
هیوندای النترا کوپه ۲۰۱۳-۲۰۱۵ ۲۲,۴۸۱
ایکوئس(سنتنیال) ۲۰۱۴-۲۰۱۵ ۶,۰۱۳
هیوندای جنسیس کوپه ۲۰۱۱-۲۰۱۵ ۵۱,۷۸۹
هیوندای سانتافه ۲۰۱۳-۲۰۱۵ ۴۵,۳۲۲
هیوندای سانتافه اسپرت ۲۰۱۳ ۷۵,۵۵۴
هیوندای سوناتا هیبرید ۲۰۱۱-۲۰۱۵ ۸۳,۲۱۳
هیوندای توسان ۲۰۱۰-۲۰۱۳ ۱۷۰,۴۰۲
هیوندای توسان Fuel Cell ۲۰۱۵ ۶۰
هیوندای ولاستر ۲۰۱۲-۲۰۱۵ ۱۱۶,۹۱۱
هیوندای وراکروز ۲۰۱۰-۲۰۱۲ ۲۳,۸۴۰
کیا موهاوی ۲۰۱۰-۲۰۱۹ ۶۲
کیا کادنزا ۲۰۱۴-۲۰۱۶ ۳۰,۳۶۲
کیا سراتو کوپه ۲۰۱۰-۲۰۱۳ ۱۷۹,۰۵۱
کیا K۹۰۰ ۲۰۱۵-۲۰۱۸ ۵,۰۱۵
کیا اپتیما ۲۰۱۱-۲۰۱۵ ۳۸۳,۳۸۲
کیا اپتیما هیبرید ۲۰۱۱-۲۰۱۳ ۳۲,۸۹۱
کیا ریو ۲۰۱۲-۲۰۱۷ ۲۰۷,۷۴۶
کیا کارنز ۲۰۱۰-۲۰۱۱ ۱,۵۹۶
کیا سورنتو ۲۰۱۱-۲۰۱۴ ۳۹۷,۱۶۳
کیا سول ۲۰۱۱-۲۰۱۳ ۳۴۹,۳۰۹
کیا اسپورتیج ۲۰۱۰-۲۰۱۳ ۱۴۳,۶۱۵

این مشکل خاص کمی متفاوت است، بسته به برندی که مالک آن هستید. مشکل کیا مربوط به واحد کنترل الکترونیکی هیدرولیک است که بر اساس اسناد فراخوانی در اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها، منجر به چهار آتش سوزی و شش حادثه حرارتی (دود یا ذوب شدن قطعات) شده است.

آتش سوزی در هیوندای کمی مشکل ساز بوده است. اسناد موجود، ۲۱ آتش سوزی و ۲۲ رویداد حرارتی را در چند سال گذشته فهرست می‌کنند که ظاهراً همه ناشی از نشت مایع ترمز در داخل ماژول ترمز ضد قفل هستند. این می‌تواند باعث اتصال کوتاه در ماژول شود. هیوندای و کیا هیچکدام از تصادفات، جراحات یا تلفات ناشی از این مشکلات را گزارش نکرده‌اند.

از ۲۵ مدلی که در این فراخوان گنجانده شده است، هیوندای النترا ۷۷۷,۱۴۵ دستگاه را به خود اختصاص داده است. کیا سورنتو با ۳۹۷,۱۶۳ دستگاه و کیا اپتیما با ۳۸۳,۳۸۲ دستگاه در رتبه بعدی سه مدل فراخوان برتر قرار دارند.

گروه هیوندای به مالکان خودروهای آسیب دیده توصیه می‌کند تا زمانی که مشکل برطرف نشده است، در داخل خانه‌ها پارک نکنند. این تعمیر شامل تعویض فیوزها در واحد کنترل الکترونیکی هیدرولیک برای کیا و ماژول ترمز ضد قفل برای هیوندای است. به عنوان یک فراخوان ایمنی، نمایندگی‌های هیوندای/کیا تعمیر را رایگان انجام می‌دهند. انتظار می‌رود که اطلاع رسانی به مالکان خودروهای آسیب دیده در ماه نوامبر آغاز شود.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *