وام فوری ۱۰۰ میلیونی با سفته در این بانکها+ اسامی

اگر به دنبال وام فوری با سفته هستید، باید همین ابتدا به شما بگوییم که به دنبال آگهی‌های وام یکروزه و شماره تلفن وام فوری با سفته نباشید، چرا که فرآیند دریافت وام با سفته هم در تمام بانک‌ها حداقل چند روزی زمان می‌برد.

حال اگر به وام با سفته نیاز دارید، در ادامه با ما همراه باشید، آی کاپ بررسی کرده است که کدام بانک با سفته وام میدهد و بعد از آن، شرایط دریافت وام بانک رسالت با سفته را بررسی کنیم، چرا که سفته این بانک از نوع الکترونیکی بوده و می‌توانید آن را به راحتی از طریق تلفن همراه خود در هرزمانی که بخواهید دریافت کنید.

دریافت وام با سفته به منظور تسهیل در فرآیند وام‌دهی بانک‌ها است و هر بانک با توجه به ضوابط خود و حسب مورد، دریافت سفته را جایگزین شرایط خاص ضامن (مثل نامه کسر از حقوق یا فیش حقوقی و …) می‌کند.

اینکه بانک وام فوری بدون ضامن با سفته را تا چه مبلغی به شما پرداخت می‌کند، بستگی به ضوابط هر بانک دارد. از آنجا که قوانین بانک‌ها در گذر زمان در حال تغییر هستند، بهتر است هرزمان که قصد گرفتن وام با سفته را داشتید، شرایط جدید را از بانک مربوطه جویا شوید.

وام فوری ۱۰۰ میلیونی با سفته در این بانکها+ اسامی

البته لازم به ذکر است که تمام بانک‌ها در ایران وام فوری با سفته ارائه نمی‌دهند و در ادامه بررسی می‌کنیم که کدام بانک با سفته وام می‌دهد.

کدام بانک با سفته وام میدهد؟

در حال حاضر از بانک‌های زیر می‌توانید برای دریافت وام با سفته اقدام کنید. از آنجا که بانک قرض‌الحسنه رسالت و بانک مهر ایران ارائه دهنده وام با سفته الکترونیکی هستند و فرآیند دریافت سفته آن‌ها به راحتی با تلفن همراه شما امکان‌پذیر است، شرایط دریافت وام از این دو بانک را به صورت کامل بررسی می‌کنیم.

قرض الحسنه رسالت

قرض‌ الحسنه مهر ایران

توسعه صادرات ایران

صنعت و معدن

مسکن

سپه

تجارت

رفاه کارگران

توسعه تعاون

پست بانک ایران

ملت

صادرات

ملی

نکته بسیار مهم: اساسی‌ترین ویژگی برای افرادی که می‌خواهند مشمول وام بدون ضامن با سفته باشند، رتبه اعتباری بالا و داشتن سوابق خوب در سیستم بانکی کشور است.

وام بانک رسالت با سفته الکترونیکی

به طور کلی، وام بانک رسالت با کارمزد ۲ درصد اعطا می‌شود. در ادامه، اطلاعات دریافت وام بانک رسالت با سفته و کارمزد ۲ درصدی را اعلام می‌کنیم.

پیش از درخواست وام با سفته بانک قرض الحسنه رسالت باید اعتبارسنجی مرآت را در اپلیکیشن آی‌کاپ انجام بدهید.

بعد از دریافت نتیجه اعتبارسنجی مرآت لازم است از خدمات برآورد تسهیلات اپلیکیشن آی‌کاپ استفاده کنید.

در گام بعد، سفته الکترونیکی را هم از اپلیکیشن آی‌کاپ دریافت کنید. برای دریافت سفته الکترونیکی، از طریق دکمه زیر آی‌کاپ را نصب کنید.

دریافت آی‌کاپ برای گرفتن سفته الکترونیکی

با روی کار آمدن سفته الکترونیکی در فرآیند وام‌دهی بانک قرض الحسنه رسالت، می‌توانید به صورت کاملا آنلاین وام با سفته دریافت کنید.

اگر برای دریافت سفته الکترونیکی از آی‌کاپ نیاز به راهنمایی دارید، می‌توانید مطلبی که در این باره نوشته‌ایم را مطالعه نمایید.

۱ وام بانک مهر ایران با سفته

بانک قرض الحسنه مهر ایران نیز دارای وام بانکی با سفته الکترونیکی است (در مواردی، نیاز به وجود یک ضامن برای دریافت وام با سفته است که در ادامه به آن اشاره کردیم).

سود این بانک هم در ۲ درصد است و تا ۲ سقف ۵۰ و ۱۰۰میلیون تومان می‌توانید وام دریافت کنید. شرایط دقیق‌تر آن را از سایت رسمی بانک قرض الحسنه مهر ایران بخوانید.

شرایط گرفتن وام بانک مهر ایران

این تسهیلات از بانک قرض الحسنه به افرادی تعلق می‌گیرد که حساب واریز حقوق آن‌ها در بانک مهر ایران است. به طور دقیق‌تر، مشمولین گرفتن وام با سفته از این بانک شرایط زیر را دارند:

۱- تمامی افراد شاغل و مستمری بگیر در دستگاه‌های اجرایی دولتی (این مشمولان عبارتند از: شرکت‌های دولتی، وزارتخانه‌ها، سازمان‌های دولتی و …) و نهادهای عمومی اعم از دولتی و غیر دولتی و سایر شرکت‌های بخش خصوصی که حقوق آن‌ها در بانک مهر ایران است.

همچنین، این افراد باید دارای رتبه اعتباری A-B و C باشند تا بتوانند از سقف ۱۰۰ میلیون تومان وام بدون ضامن به همراه نامه کسر از حقوق از این تسهیلات بهره‌مند شوند.

۲- کارکنان سایر شرکت‌های بخش خصوصی که براساس تشخیص بانک، مشمول بند ۱ نیستند، اما واریز حقوق آن‌ها در بانک مهر ایران است و دارای رتبه اعتباری A و B می‌باشند. این افراد می‌توانند تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال وام بدون ضامن و به همراه نامه کسر از حقوق دریافت کنند.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *