کاهش قیمت طلا/ سکه امامی ۲۹ میلیونی شد

قیمت طلا و سکه روز گذشته در تمام قطعات و وزن‌ها کاهش داشت و بخشی از مسیر رفته سه روز ابتدایی هفته جاری را برگشت.
بازار‌های مالی در داخل کشور متعاقب عدم رشد قیمت در بازار‌های جهانی به واسطه جنگ درگرفته در خاورمیانه آرام گرفت و نزولی شد. با وجود اینکه افزایش قیمت روز‌های گذشته میلیونی بود، اما فعالان بازار طلا روند تقاضا را متعادل و با رشد هشت تا ۱۰ درصدی عنوان کردند. گفتنی است در لحظه نگارش این گزارش قیمت طلای جهانی با افت نزدیک به پنج دلاری با قیمت ۱۸۵۷ دلار در حال معامله است.

کاهش میلیونی سکه‌های سنگین

دیروز سه‌شنبه ۱۸ مهر قیمت سکه امامی با افت یک میلیون و ۹۱۱ هزار تومانی پرچمدار بیشترین کاهش قیمت در خانواده سکه‌ها بود. متعاقب این کاهش، سکه امامی دو کانال عقبگرد داشت و به کف کانال ۲۹ میلیونی برگشت و با قیمت ۲۹ میلیون و ۸۹ هزار تومانی معامله شد.
دیروز سکه بهار با کاهش یک میلیون و ۹۷ هزار تومانی به قیمت ۲۵ میلیون و ۶۹۴ هزار تومان رسید. این قطعه روز گذشته یک کانال عقب‌نشینی کرد. روز سه‌شنبه نیم سکه ۷۰۰ هزار تومان ارزان شد و در کانال ۱۵ میلیونی معامله شد. نیم‌سکه با قیمت ۱۵ میلیون و ۶۹۰ هزار تومان معامله شد.
ربع سکه نیز با کاهش ۹۰۰ هزار تومانی منطقه ۱۱ میلیونی را از دست داد و با قیمت ۱۰ میلیون و ۶۹۳ هزار تومان معامله شد. روز گذشته سکه گرمی با کاهش ۴۰۰ هزار تومانی با قیمت ۶ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان معامله شد.

افت حباب تمام قطعات سکه

دیروز قیمت طلا نیز همانند قیمت سکه کاهش داشت. هر مثقال طلای ۱۸ عیار با کاهش ۱۴۶ هزار تومانی با رقم ۱۰ میلیون و ۴۸۳ هزار تومان معامله شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز کاهش ۳۳ هزار تومانی داشت و به رقم دو میلیون و ۴۲۰ هزار تومانی رسید. هر گرم طلای دست دوم نیز با قیمت دو میلیون و ۳۸۸ هزار تومان معامله شد.

در هجدهمین روز مهر حباب سکه در تمام قطعات به تناسب کاهش قیمت‌ها افت داشت. حباب سکه امامی با کاهش یک میلیون و ۷۵۳ هزار تومانی ۶ میلیونی شد. روز گذشته حباب سکه بهار ۹۸۴ هزار تومان، نیم‌سکه ۶۲۸ هزار تومان، ربع سکه ۸۶۵ هزار تومان و سکه گرمی ۳۸۲ هزار تومان کاهش داشتند.

قیمت طلا و سکه

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *