گلایه مسافران عتبات از نحوه توزیع ارز/ دینار در بازار کم است

گلایه مسافران عتبات از نحوه توزیع ارز/ دینار در بازار کم است

گلایه مسافران عتبات از نحوه توزیع ارز/ دینار در بازار کم است

مهر نوشت:مسافران عتبات عالیات این روزها با مشکل تامین ارز مواجه هستند به نحوی که نه دینار در بازار وجود دارد و نه می توانند دلار را به راحتی از صرافی ملی تهیه کنند.

هم زمان با آغاز سفرهای نوروزی بسیاری از مردم قصد سفر به عتبات عالیات را دارند، اما علاوه بر هزینه‌های بالا برای سفر مشکل تأمین ارز را هم دارند.

بررسی‌های میدانی نشان می‌دهد دینار در بازار به شدت کم بوده و مسافران عتبات عالیات برای گرفتن دینار عراقی سرگردان هستند، علاوه بر آن برای دریافت ارز مسافرتی از بازار مبادله مجبور به ایستادن در صف‌های طولانی صرافی ملی هستند.

در ایام اربعین حسینی، با ابتکار بانک مرکزی بسیاری از بانک‌ها به ارائه خدمات ارزی به مشتریان پرداخته و این کار باعث تسهیل ارائه ارز به زائران شد، پیشنهاد می‌شود بانک مرکزی در دیگر ایام سال به ویژه ایام عید نوروز خدمات ارزی خاص از طریق بانک‌های دولتی ارائه کند تا این مشکل حل شود.

تهیه دلار در بازار آزاد علاوه بر گران‌تر بودن قیمت و افزایش تقاضا برای بازار آزاد که به هیچ وجه مناسب نیست، مشکل دیگری نیز دارد و آن هم ارائه دلارهای سفید قدیمی است که بسیاری از صرافی‌های کشور عراق آن را قبول نداشته و مسافران برای تبدیل به دینار عراق در کشور مقصد به مشکلات زیادی برخورد می‌کنند.

بررسی میدانی حاکی از آن است که قیمت دینار هم اکنون ۳۰ هزار ۶۰۰ تومان و دلار در صرافی ملی ۴۲ هزار ۵۰۰ تومان معامله می‌شود.

بیشتر بخوانید:

  • تاثیر کاهش نرخ دلار بر بازار مسکن/ قیمت مسکن می ‌ریزد؟

۳۵۲۱۷

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *