آخرین جزئیات وضعیت نماد‌های استانی سهام عدالت اعلام شد

جعفری در خصوص تعیین تکلیف وضعیت نماد‌های استانی سهام عدالت گفت: موضوع به شورای عالی بورس منعکس شده است دو جلسه نیز در کمیسیون فرعی شورا برای بررسی آخرین وضعیت شرکت‌های سرمایه گذاری سهام عدالت برگزار شده است.
او در ادامه می‌گوید: در کمیسیون تخصصی اگر موضوع جمع بندی شود برای تصمیم گیری نهایی به شورا منتقل می‌شود موضوع پیچیده‌ای است بالاخره قبلا در زمانی که نماد‌ها باز بودند یک درصد‌هایی را سهامداران می‌توانستند بفروشند اکنون باید شرایط بررسی شود و اگر نیاز است درصد‌ها کمتر یا بیشتر مشخص شود و با تمام جوانب بتوانیم نماد را باز کنیم.
این مقام مسئول در پاسخ به این سوال که آیا برای بازگشایی نماد‌های استانی سهام عدالت می‌توان زمان مشخص کرد؟ گفت: موضوع به صورت فشرده در جلسه جلسات تخصصی شورا مطرح می‌می شود هر زمان که به جمع بندی رسیدیم آن را به خود صحن شورا می‌بریم و مصوبه قطعی آن را می‌گیریم.
او می‌گوید: نمی‌توان زمان قطعی گفت، اما به شدت پیگیر وضعیت نماد‌های استانی سهام عدالت هستیم تا زودتر تعیین تکلیف شوند.

آخرین جزئیات وضعیت نماد‌های استانی سهام عدالت اعلام شد

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *