آمار باورنکردنی از میلیونرهای ایران / جمعیت ثروتمندان ایرانی اعلام شد/ کدام کشور در رتبه نخست قرار دارد؟

آمار باورنکردنی از میلیونرهای ایران / جمعیت ثروتمندان ایرانی اعلام شد/ کدام کشور در رتبه نخست قرار دارد؟

آمار باورنکردنی از میلیونرهای ایران / جمعیت ثروتمندان ایرانی اعلام شد/ کدام کشور در رتبه نخست قرار دارد؟

تسنیم نوشت:مؤسسه خدمات مالی و بانکی سوئیس اعلام کرد طی سال میلادی گذشته ۱۰۴ هزار نفر به جمعیت افرادی که یک میلیون دلار و بیشتر در ایران ثروت داشته اند افزوده شده است.

مؤسسه خدمات مالی و بانکی سوئیس در گزارشی با بررسی وضعیت ثروت در جهان از افزایش قابل توجه جمعیت میلیونرهای ایران در سال ۲۰۲۲ خبر داده است.

براساس آمار این مؤسسه بین‌المللی تعداد افرادی که یک میلیون دلار و بیشتر در ایران ثروت داشته‌اند در سال ۲۰۲۲ به ۲۴۶ هزار نفر رسیده است. جمعیت میلیونرهای ایران در این سال نسبت به سال قبل از آن ۱۰۴ هزار نفر معادل ۷۳ درصد افزایش یافته است. جمعیت میلیونرهای ایران در سال ۲۰۲۱ میلادی بالغ بر ۱۴۲ هزار نفر برآورد شده بود.

براساس این گزارش، ایران در رتبه دوم جهان از نظر افزایش جمعیت میلیونرهای خود در سال ۲۰۲۲ میلادی قرار گرفته است. برزیل در رتبه نخست از این نظر قرار داشته است. جمعیت میلیونرهای برزیل با افزایش ۱۲۰ هزار نفری در سال ۲۰۲۲ به ۴۱۳ هزار نفر رسیده است.

نروژ، مکزیک، روسیه، اتریش، عربستان، سنگاپور، امارات و هلند نیز به ترتیب در رتبه‌های سوم تا دهم از نظر افزایش جمعیت میلیونرهای خود در سال ۲۰۲۲ قرار داشته‌اند.

این گزارش همچنین امریکا را بزرگترین بازنده در جمعیت میلیونرهای جهان طی سال میلادی گذشته معرفی کرده است. جمعیت میلیونرهای امریکا در این سال به میزان یک میلیون و ۷۷۰ هزار نفر کاهش یافته که بیشتر از هر کشور دیگری در جهان بوده است.جمعیت میلیونرهای امریکا از ۲۴ میلیون و ۴۸۰ هزار نفر در سال ۲۰۲۱ به ۲۲ میلیون و ۷۱۰ هزار نفر در سال ۲۰۲۲ کاهش یافته است.

ژاپن در جایگاه دوم و انگلیس در جایگاه سوم از نظر افت جمعیت میلیونرهای خود در سال ۲۰۲۲ قرار داشته‌اند.جمعیت میلیونرهای ژاپن در این سال ۲ میلیون و ۷۵۷ هزار نفر و جمعیت میلیونرهای انگلیس ۲ میلیون و ۵۵۶ هزار نفر کاهش یافته است.کشورهای استرالیا، کانادا، آلمان، ایتالیا، سوئد، تایوان و نیوزیلند در رتبه‌های چهارم تا دهم از این نظر قرار گرفته‌اند.

کل جمعیت میلیونرهای جهان در سال ۲۰۲۲ به میزان ۳ میلیون و ۵۰۸ هزار نفر کاهش یافته و به ۵۹ میلیون و ۳۹۱ میلیون نفر رسیده است.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *