
مدیرکل منابع طبیعی استان کرمانشاه گفت: ٢۵ درصد از اعتبارات حوزه آبخیزداری استان کرمانشاه به ایجاد پوشش گیاهی در راستای جلوگیری از فرسایش خاک اختصاص داده شد.
انشاالله کولانی در گفتگو با خبرنگار خبرآنلاین کرمانشاه، در خصوص اقدامات آبخیزداری در راستای جلوگیری از فرسایش خاک در استان کرمانشاه اظهار کرد: نخستین اقدام در زمینه حفاظت از خاک اقدامات بیولوژیکی و بیومکانیکی است.
وی افزود: در همین راستا ٢۵ درصد از اعتبارات حوزه آبخیزداری استان کرمانشاه به ایجاد پوشش گیاهی به منظور جلوگیری از فرسایش خاک اختصاص داده شد.
مدیرکل منابع طبیعی استان کرمانشاه تصریح کرد: سالانه ۵٠٠ الی ۶٠٠ میلیارد ریال اعتبار به حوزه آبخیزداری استان اختصاص مییابد که عمده آن در زمینه حفاظت از خاک به کار گرفته میشود.
وی گفت: بر روی سطح اقدام مهم و اولیه در زمینه جلوگیری از فرسایش خاک «ایجاد پوشش های گیاهی» است و کانالهایی ایجاد میشوند تا مانع ورود رواناب ها به سمت اراضی کشاورزی و آسیب به خاک شوند.
این مقام مسئول عنوان کرد: احداث سدها و آب بندها نیز در همین راستا انجام میشود تا با کمک سدها رسوب ها کنترل و از خاک حفاظت شود.
وی اضافه کرد: در حال حاضر در ٣٠ حوزه باز در زمینه حفاظت خاک، کاهش فرسایش، کنترل رسوب، کنترل سیلاب و تغذیه سفرههای آب زیرزمینی در حال فعالیت هستیم.