ارزان‌ترین خانه های ایران

بر اساس گزارش مرکز آمار ایران، در بهار ۱۴۰۰ متوسط قیمت فروش هر مترمربع زیربنای مسکونی در تهران ۳۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان بود. این در حالی است که در اصفهان، دومین شهر گران قیمت ایران، متوسط قیمت فروش هر مترمربع زیربنای مسکونی ۱۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان بود.

پس از اصفهان، شهرهای تبریز، شیراز و مشهد نیز با متوسط قیمت‌های ۱۱ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان، ۱۱ میلیون و ۵۰ هزار تومان و ۱۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان، جزو گران‌ترین شهرهای ایران برای خرید مسکن محسوب می‌شوند.

کرج، اراک و قم نیز با متوسط قیمت‌های بیش از ۱۰ میلیون تومان برای هر مترمربع زیربنای مسکونی، در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

ارزان‌ترین خانه های ایران

یاسوج، ارزان‌ترین شهر ایران

در مقابل، یاسوج با متوسط قیمت فروش هر مترمربع زیربنای مسکونی یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان، ارزان‌ترین شهر ایران برای خرید مسکن است.

سایر شهرهای ارزان ایران نیز به ترتیب عبارتند از:

بیرجند با متوسط قیمت فروش هر مترمربع زیربنای مسکونی ۳ میلیون و ۹۱۱ هزار تومان

ایلام با متوسط قیمت فروش هر مترمربع زیربنای مسکونی ۳ میلیون و ۹۵۱ هزار تومان

خرم آباد با متوسط قیمت فروش هر مترمربع زیربنای مسکونی ۴ میلیون و ۱۵۶ هزار تومان

یزد با متوسط قیمت فروش هر مترمربع زیربنای مسکونی ۴ میلیون و ۲۷۲ هزار تومان

عوامل موثر بر قیمت مسکن

ارزان‌ترین خانه های ایران

عوامل مختلفی از جمله عرضه و تقاضا، شرایط اقتصادی و سیاسی، تورم، نرخ سود تسهیلات بانکی و قیمت زمین بر قیمت مسکن تاثیرگذار هستند. در سال‌های اخیر، افزایش قیمت زمین و تورم، از جمله عواملی بوده‌اند که به افزایش قیمت مسکن در ایران دامن زده‌اند.

با توجه به اینکه قیمت مسکن در ایران همچنان در حال افزایش است، خرید مسکن در برخی از شهرهای ارزان کشور، می‌تواند گزینه مناسبی برای افراد با بودجه محدود باشد.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *