ارزان فروشی میعانات گازی به پالایشگاه‌های کوچک و فروش در بازار صادراتی!

ارزان فروشی میعانات گازی به پالایشگاه‌های کوچک و فروش در بازار صادراتی!

 ارزان فروشی میعانات گازی به پالایشگاه‌های کوچک و فروش در بازار صادراتی!

جماران نوشت:به گفته مصطفی نخعی سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس، پالایشگاه‌ها میعانات را با تخفیف قابل توجهی گرفته و با قیمتی بالاتر در بازارهای صادراتی می‌فروشند که این کار منافع ملی را به خطر انداخته است؛ زیرا بازاری که نهایتا دولت باید آن را مدیریت کند، از کنترل آن خارج می‌شود.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اهمیت افزایش نظارت بر پالایشگاه‌های کوچک گفت: برخی از این واحدها با دریافت خوراک ارزان، به قاچاق خوراک و سوخت مشغول شده‌اند.

مصطفی نخعی با اشاره به سوء استفاده پالایشگاه ها از تخفیف خوراکی که به آنها داده می‌شود، گفت: برخی هم اخیرا با سوء استفاده از تخفیف خوراک دولت، کار تولیدی انجام نمی دهند و در همان ابتدا، میعانات گازی را نهایتا با انجام دادن کارهای ساده به فروش می‌رسانند.

به گفته این عضو کمیسیون انرژی مجلس، در واقع پالایشگاه‌ها این میعانات را با تخفیف قابل توجهی گرفته و با قیمتی بالاتر در بازارهای صادراتی می‌فروشند که این کار منافع ملی را به خطر انداخته است؛ زیرا بازاری که نهایتا دولت باید آن را مدیریت کند، از کنترل آن خارج می‌شود.

نخعی با بیان اینکه باید این رویه تغییر کند، گفت: حاکم‌ بودن تخفیف‌های عجیب به این واحدها، به ضرر دولت نیز است زیرا دولت می‌تواند این خوراک را با قیمت واقعی با پالایشگاه بدهد؛ بنابراین توصیه من این است که دولت نظارت بیشتری بر این پالایشگاه‌ها که تعدادشان زیاد نیست داشته باشد.

او ادامه داد: البته این پالایشگاه ها ارزش افزوده ایجاد کردند و بخش زیادی از آنها در حال خدمت به کشور هستند و اشتغال ایجاد کردند اما باید آنها را به گونه ای مدیریت کنیم که هم خوراک با قیمت واقعی تر به دست آنها برسد و هم نظارت های بعد از تولید را داشته باشیم. یعنی باید نظارت کنیم تا تولید آنها متناسب با خوراکی باشد که به آنها داده می‌شود. انتظار می رود ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و شرکت پالایش و پخش فراورده‌های نفتی و سایر دستگاه های مربوطه در این خصوص نظارت جدی تری داشته باشند.

بیشتر بخوانید:

  • قطع گاز بیش از ۱۴۴۰ مرکز دولتی و عمومی پرمصرف

۴۶۲۲۰

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *