حتی حملات تروریستی و خرابکاری در تجمعات انقلابی و مذهبی کشور همچون حادثه تروریستی مزار شهید حاج قاسم سلیمانی، مانع حضور مردم در راهپیمایی نشد.
سرویس سیاست مشرق- این روزها براندازان به چند دسته تبدیل شده و با هم اختلاف دارند، اما در عدم محبوبیت و مقبولیت بین مردم نقاط اشتراک دارند و این حقیقت غیرقابلانکار است. از فراخوان تجمعات و بیانیهخوانی گرفته تا عدم استقبال از گردهماییها گواه بر این حقیقت است.
فعالان رسانهای سلطنتطلب از چند روز گذشته فراخوان تجمع برای روز ۲۲ بهمن در لندن را منتشر کرده بودند. برای کشاندن مردم به این تجمعات حتی متوسل به تصاویر و پوسترهای متهمان امنیتی داخل ایران و اعدامیها نیز در فراخوانها شده بودند. روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۲، تجمع سلطنتطلبان در لندن برگزار شد و تصاویر منتشر شده از آن نشان داد که ایرانیان مقیم انگلیس، توجهی به این فراخوانها نکرده بودند.
استقبال از این فراخوانها به اندازهای کم بود که برخی رهگذران ایرانی و مخالف نظام، رضا پهلوی و سلطنتطلبان را عامل بیآبرویی اپوزیسیون مخالفان نظام قلمداد کردند.
رضا پهلوی نیز خود به مناسبت سرنگونی رژیم پهلوی، پیامی از پیش ضبط شده منتشر کرد. این درحالی بود که همان روز، رضا پهلوی در کنسرتی مشغول نواختن موسیقی بود.
کمی آن طرفتر، برلین و پاریس نیز شاهد تجمعات کمرنگ اعضای سازمان تروریستی منافقین بود. منافقین قصد داشتند با تشکیل گردهمایی، پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۵۷ و سرنگونی رژیم دیکتاتوری شاه را مصادره کنند که برخی رهگذران سلطنتطلب از خجالتشان درآمدند. این رهگذران با در دست داشتن پلاکارد قصد برهم زدن این تجمعات را داشتند که با درگیری فیزیکی با منافقین روبهرو شدند.
اینها تلاش یک هفتهای معاندین برای به حاشیه کشاندن راهپیمایی ۲۲ بهمن بود که همچون دیگر طراحیهای قبلی علیه نظام جمهوری اسلامی، شکست خورد. صبح روز یکشنبه ۲۲ بهمنماه ۱۴۰۲، مردم اقصی نقاط کشور، با حضور پرشور خود، بار دیگر با انقلاب اسلامی تجدید بیعت کردند.
تصاویر منتشر شده از راهپیمایی نشان میدهد حتی حملات تروریستی و خرابکاری در تجمعات انقلابی و مذهبی کشور همچون حادثه تروریستی مزار شهید حاج قاسم سلیمانی، مانع حضور مردم در راهپیمایی نشد. این بار، خانوادهها به تأسی از «ریحانه سلطانینژاد» شهید یکساله حادثه تروریستی کرمان، دختران خود را با کاپشن صورتی به راهپیمایی آورده بودند.
هرچند معاندین در شبکههای فارسیزبان و فضای مجازی تلاش میکنند انعکاس حضور مردم در راهپیمایی را فتوشاپ و کذب تحلیل کنند، اما این تصاویر راهپیمایی مردم ایران در ۲۲ بهمن ۱۴۰۲، از هر زاویهای، نشان میدهد که جشن چهلوپنجمین سالگرد پیروزی انقلاب، همچون سالهای قبل، پررنگ و چشمنواز برگزار شده است.