افزایش 34 هزار و 303 واحدی شاخص بورس تهران

بورس اوراق بهادار تهران امروز در روند نوسانی رو به رشد قرار گرفت، به گونه‌ای که شاخص کل در پایان معاملات با افزایش 34 هزار و 303 واحد نسبت به روز قبل به رقم 2 میلیون و 78 هزار و 712 واحد رسید.

همچنین شاخص هم‌وزن با افزایش 12 هزار و 528 واحد به رقم 623 هزار و 526 واحد رسید.

ارزش بازار در بورس تهران بیش از 7 میلیون و 693 هزار میلیارد تومان رسید.

معامله‌گران امروز بیش از 17.1 میلیارد سهام، حق‌تقدم و اوراق مالی در قالب بیش از یک میلیون معامله و به ارزش 11 هزار و 219 میلیارد تومان داد و ستد کردند.

همه شاخص‌های بورس امروز سبز شدند. شاخص کل و شاخص قیمت با معیار وزنی – ارزشی 1.6 درصد رشد کردند. این دو شاخص با معیار هم‌وزن 2 درصد افزایش یافت.

شاخص آزاد شناور 1.3 درصد افزایش یافت. شاخص بازار اول بورس 96 صدم درصد رشد کرد و شاخص بازار دوم بورس 2.5درصد افزایش یافت.

امروز نمادهای پتروشیمی خلیج فارس، هلدینگ نفت و گاز تأمین، شستا، پتروشیمی نوری، پتروشیمی بوعلی و مپنا به ترتیب بیشترین اثر افزایشی در شاخص بورس را داشته است.

در فرابورس ایران هم امروز شاخص کل با 356 واحد افزایش به رقم 25 هزار و 357 واحد رسید. ارزش روز بازار اول و دوم فرابورس ایران به بیش از یک میلیون 393 هزار میلیارد تومان رسید.

ارزش بازار پایه فرابورس 430 هزار میلیارد تومان شد.

افزایش 34 هزار و 303 واحدی شاخص بورس تهران

معامله‌گران امروز بیش از 7.2 میلیارد سهام، حق تقدم و اوراق مالی در قالب 466 هزار فقره معامله و به ارزش 47 هزار و 125 میلیارد تومان داد و ستد کردند. با این حساب ارزش معاملات امروز بورس و فرابورس به حدود 49 هزار میلیارد تومان رسید.

امروز نمادهای آریا ساسول، بیمه پاسارگاد، صبا تأمین،مالی سپهر صادرات، پالایش نفت لاوان و پالایش نفت شیراز به ترتیب بیشترین اثر افزایشی در شاخص فرابورس را از خود به جای گذاشتند و نماد فولاد هرمزگان جنوب بیشترین اثر کاهشی در شاخص فرابورس را از خود به جای گذاشته است.

امسال شاخص بورس تهران رو به رشد قرار گرفته و قله 2 میلیون واحدی فتح شده و سه روز در این نقطه مانده است، اما در عین حال نباید از ریسک و نوسان بازار غافل شد. بازار سرمایه یکی از مکان‌های مهم برای تأمین نقدینگی در بازار است و دولت با حمایت از بورس تلاش دارد در کنار بانک‌ها بورس را هم به عنوان منبع تأمین مالی شرکت‌ها قرار دهد.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *