افزایش 82.5 درصدی تولید محصولات سایپا

محمدعلی تیموری درباره روند تولیدی که گروه خودروسازی سایپا در سال جاری طی کرده است، اظهارداشت: راهبرد گروه خودروسازی سایپا در 16 ماه گذشته، مدیریت نوین در راستای امیدآفرینی و بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری، بوده است و در این میان تمام ارکان گروه سایپا در راستای افزایش تولید و بهره وری حرکت کردند. بر این اساس از ابتدای سال جاری تا 7 خردادماه، در کنار ارتقاء سطح کیفی محصولات، میزان تولیدات این مجموعه به 86 هزار و 618 دستگاه رسیده این در حالی است که سال گذشته در مدت مشابه 47 هزار و 455 دستگاه خودرو تولید شده بود. بر این اساس در این حوزه رشد 82.5 درصدی کسب شده است.

او با بیان اینکه تولید خودرو در گروه خودروسازی سایپا به جهت تامین ارز و قطعه رو به افزایش است و در ماه های آتی رکوردهای مناسبی ثبت خواهد شد، افزود: بر اساس مذاکراتی که میان وزارت صمت و بانک مرکزی برای تامین ارز خودروسازان و قطعه سازان صورت گرفته است، برنامه تولید 1402 بدون مشکل محقق خواهد شد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با تاکید بر اینکه با همکاری مؤثر و مناسب بانک مرکزی، تأمین ارز بدون هیچ وقفه‌ای ادامه دارد، گفت: افزایش تولید کمی و کیفی خودرو در پاسخ به نیاز متقاضیان است، از همین رو فرایند بهینه سازی تولید و رفع نواقص احتمالی با جدیت دنبال می شود و در سال جاری با توجه به شعار مهار تورم و رشد تولید، گروه خودروسازی سایپا از تمام توان خود استفاده می کند تا رکوردهای جدیدی در تولید را ثبت کند.

او اذعان داشت: تولیدات گروه خودروسازی سایپا با هدف کمک به تنظیم بازار خودرو، کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار و عمل به تعهدات داده شده در سامانه یکپارچه عرضه خودرو افزایشی است. رشد تولیدی که از ابتدای سال جاری محقق شده، نشان از آن است که زنجیره تامین قطعه، فرآیند تامین ارز و خطوط تولید با شرایط مناسب در حال فعالیت است.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا تاکید کرد: از ابتدای سال جاری تا 7 خردادماه، 38 هزار و 704 دستگاه خودرو در خانواده کوییک تولید شده است. این عدد تا 7 خردادماه سال 1401، حدود 23 هزار و 120 دستگاه بوده، بدین جهت در این بخش رشد 67 درصدی حاصل شده است.همچنین در مدت عنوان شده، در تولید خانواده ساینا رشد 127 درصدی ثبت شده است. سال گذشته و در زمان مشابه 9 هزار و 89 دستگاه خودرو از خانواده ساینا تولید شده بود و اکنون این عدد به 20 هزار و 630 دستگاه رسیده است.

او یادآورشد: از ابتدای سال جاری تا 7 خردادماه در تولید شاهین، گروه خودروسازی سایپا به رکورد جدیدی دست یافت به گونه ای که 9 هزار و 233 دستگاه خودروی شاهین تولید شد و این در حالی است که سال گذشته میزان تولید شاهین 4هزار و 24 دستگاه بود. بر این اساس در تولید خودرو شاهین رشد 128 درصدی محقق شده است. از سویی از ابتدای سال گذشته تا 7 خردادماه، 6 هزار و 117 دستگاه سایپا 151 تولید شد و اکنون این عدد به 8هزار و 961 دستگاه رسیده، لذا در همسنجی با سال گذشته رشد 46 درصدی به دست آمده است.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا ادامه داد: رشد 28 درصدی محصولات زامیاد از ابتدای سال جاری تا 7 خردادماه دستاورد دیگر گروه خودروسازی سایپا است. سال گذشته شرکت زامیاد 6 هزار و 837 دستگاه خودرو تولید کرد و اکنون این عدد به 8هزار و 726 دستگاه رسیده است. همچنین در مدت مورد اشاره، شرکت سایپا دیزل رشد 56 درصدی را در تولید محصولات خود ثبت کرده است. از ابتدای سال جاری تا 7 خردادماه، سایپا دیزل 417 دستگاه خودرو تجاری سنگین تولید کرد؛ سال گذشته میزان تولید این مجموعه صنعتی 268 دستگاه بوده است.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *