اقتصاد فرمایشی اداره نمی شود/ دولت باید درباره گرانی های اخیر پاسخگو باشد

حجت الاسلام امیرقلی جعفری بروجنی نماینده مردم بروجن و عضو کمیسیون کشاورزی ، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با افکارنیوز در مورد وضعیت اقتصادی فعلی و گرانی‌های اخیر مطرح کرد: اوضاعی که اکنون به آن دچار هستیم شرایط با ثباتی نیست و التهاب زیادی در بازارهای مختلف ایجاد شده است که اثرات این التهاب در جامعه به ویژه اقشار ضعیف بسیار زیاد است.

وی افزود: مجلس از وضعیت و شرایطی که اکنون هم در حوزه ارز و گرانی کالاهای اساسی به ویژه اقلام مصرفی و امنیت غذایی مردم به وجود آمده گله مند است. این مسائل واقعاً دغدغه تمام نمایندگان است و در جلسه علنی نیز نظرات مختلفی در این مورد مطرح شد.جعفری بروجنی ادامه داد: امروز نیز قرار بود جلسه برگزار شود اما متاسفانه به دلایلی موفق به برگزاری جلسه نشدیم و این جلسه به هفته آینده محول شد.

اما تیم اقتصادی دولت نشان داده است که ناهماهنگ عمل می‌کند و شرایط اقتصادی ارزی و اقتصادی فعلی نشان می‌دهد که آزموده را آزمودن خطاست.این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس اظهارداشت: دولت باید به سمت تصمیم‌گیری‌های درست و معقول برود و نمی‌توان اقتصاد را فرمایشی مدیریت کرد و وضعیت ارز را سامان داد. همچنین با توصیه نیز نمی‌توان اوضاع را کنترل کرد.

او گفت: رئیس کل بانک مرکزی مصاحبه‌ای داشت و مواردی را در مورد نرخ دلار مطرح کرد که به نظر بسیاری از نمایندگان و کارشناسان اقتصادی آن صحبت‌ها به دور از عقلانیت و دوراندیشی بود. لذا نمایندگان به شدت و بارها شکایات خود را مطرح کرده و می‌کنند.جعفری بروجنی عنوان کرد: امیدوار هستیم در روز شنبه هفته آتی و جلسه‌ای که برگزار خواهد شد دولت بگوید که تصمیمات اتخاذ شده مبتنی بر چه بوده و راهکاری برای مهار این اوضاع ارائه دهد. چرا که همه ما نمایندگان و مردم به شدت نگران هستیم.*آیا استیضاح وزیر اقتصاد توسط مجلس در میان است؟

اقتصاد فرمایشی اداره نمی شود/ دولت باید درباره گرانی های اخیر پاسخگو باشد

نماینده مردم بروجن در مجلس تاکید کرد: اکنون نظرمان بر استیضاح نیست و فعلاً زمان پاسخگویی دولت است تا ببینیم چه سناریویی را تعریف کرده و طبق آن عمل می‌کنند.این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس درانتها اظهار داشت: باید مشخص شود آیا تصمیمات اقتصادی دولت از جنس حرکت به سمت علت‌ها است یا خیر. اما اگر مجلس قانع نشود ممکن است به سمت استیضاح وزرا حرکت کنیم و مجلس از ابزار قانونی خود برای ایجاد ثبات در جامعه استفاده می‌کند بلکه امید ایجاد شده در دل مردم از بین نرود.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *