امضاء قرارداد همکاری خودروسازی سایپا با شرکت BM روسیه

در این مراسم علیرضا پیمان پاک، معاون وزیر صمت و رئیس سازمان توسعه و تجارت ایران گفت: با حضور قدرتمند شرکت های خودروساز و قطعه‌ساز ایرانی در نمایشگاه بین المللی اتوموبیلیتی مسکو، تفاهماتی به ارزش 700 میلیون یورو صورت گرفت که تعدادی از این تفاهم نامه ها با پیگیری، منجر به انعقاد قراداد همکاری بین شرکت‌های خودروساز و قطعه ساز ایران و روسیه شد.

پیمان پاک افزود: امضاء قرارداد همکاری گروه خودروسازی سایپا با شرکت BM روسیه در همین راستا و جهت صادرات 45 هزار خودرو از شرکت سایپا به روسیه است که این قرارداد یک گام جدی برای همکاری های گسترده و بزرگ حوزه صنعت خودرو ایران و روسیه است.

رئیس سازمان توسعه و تجارت ایران تصریح کرد: مبلغ قرارداد همکاری فی مابین دو شرکت سایپا و BM روسیه 450 میلیون دلار است و فرصت خوبی است تا در بازار 20 میلیارد دلاری که زنجیره خودرو در روسیه دارد با خروج شرکت های اروپایی از این کشور سهم ایران را در صادرات خودرو و قطعات افزایش دهیم.

او افزود: این قرارداد یک گام اولیه همکاری دو کشور در حوزه خودرو است تا بتوانیم در قالب همکاری های جدید، محصولات مشترک شرکت سایپا با خودروسازان بزرگ روسی تولید شود.

در این مراسم محمدعلی تیموری، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: با حمایت های سازنده سازمان توسعه تجارت ایران، گروه خودروسازی سایپا توانست قرارداد همکاری در خصوص صادرات سه محصول سواری شاهین، کوییک و ساینا و همچنین خودرو تجاری نیسان با کاربری های مختلف یخچال‌دار و آتش‌نشانی با سطح کیفیت مطلوب با شرکت BM منعقد کند.

او افزود: گروه سایپا تلاش کرده تا با افزایش سطح کیفی محصولات خود سهم بازار داخلی و خارجی خود را افزایش دهد و رشد 300 درصدی کیفیت محصولات گروه سایپا گام بزرگی در صنعت خودرو ایران است که با همت و تلاش متخصصان این مجموعه صورت گرفته است.

تیموری تصریح کرد: شرط اصلی برای صادرات محصولات، کیفیت بالای است و ما زمانی می توانیم صادرات مناسب و اقتصادی داشته باشیم که در بالاترین سطح کیفی خودروهای خود را در بازار عرضه کنیم.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: شرکای ما در روسیه، دو خودروساز بزرگ این کشور هستند که در شرایط تحریم تعطیل شده اند و گروه سایپا این آمادگی را دارد که تیم مهندسی و فنی خود را به آن کشور اعزام کند تا خطوط تولید را به‌روز و امکان تولید خودرو و عرضه در بازار روسیه را فراهم کند.

او تاکید کرد: بازار روسیه، بازاری بسیار گسترده و بزرگ است و خودروهای گروه سایپا با قیمت مناسب جهانی، این امکان را دارد تا سهم بازار خود را افزایش دهد و حضور پررنگی در این کشور داشته باشد.

تیموری در خصوص حضور در بازارهای صادراتی گفت: گروه خودروسازی سایپا در حوزه صادرات در ابتدا روی بازار ونزوئلا تمرکز داشت که خوشبختانه موفق شدیم اولین محموله هزار دستگاهی را تحویل دهیم و همچنین 2 هزار دستگاه خودرو بعدی صادراتی به کشور ونزوئلا در حال نقل و انتقال ارزی و تحویل است.

او با بیان اینکه گروه خودروسازی سایپا به جای تنوع بازار، تلاش کرده است تا با تمرکز روی بازارهای هدف سهم بازار صادراتی خود را افزایش دهد، افزود: بازار صادراتی دوم گروه سایپا، کشور روسیه است که تلاش می کنیم تا با گسترش تولید، عرضه محصولات گروه سایپا را در این کشور انجام دهیم. دو بازار ونزوئلا و روسیه دو بازار اصلی صادراتی گروه سایپا است که برنامه های خوبی برای توسعه همکارهای بیشتر در این کشورها در دستور کار داریم.

الکساندر استپانوف مدیرعامل شرکت BM روسیه نیز گفت: این شرکت در این قرارداد علاوه بر فروش محصولات گروه سایپا، در حوزه خدمات پس از فروش به عنوان نماینده شرکت سایپا در کشور روسیه فعالیت خواهد کرد.

او افزود: در مرحله اول از گروه سایپا 20 هزار دستگاه خودرو سواری شاهین، کوییک و ساینا و خودروی تجاری نیسان پادرا و وانت 151 در بازار روسیه عرضه خواهیم کرد.

مدیرعامل شرکتBM روسیه تصریح کرد: محصولات گروه خودروسازی سایپا کیفیت و قیمت مناسبی دارد و بازار روسیه بستر خوبی برای حضور خودروسازان ایرانی است تا با همکاری های بیشتر بتوانیم برندهای جدیدی تولید و به بازار عرضه کنیم.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *