امضای تفاهم‌نامه همکاری دیجی‌پی و بانک صادرات

امضای تفاهم‌نامه همکاری دیجی‌پی و بانک صادرات

دیجی‌پی و بانک صادرات تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند و از این پس، بانک صادرات هم به جمع تامین‌کنندگان مالی سرویس دریافت وام دیجی‌پی پیوست.

به گزارش پیوست، در روز سه‌شنبه دوازدهم دی ۱۴۰۲، بانک صادرات و دیجی‌پی در مراسمی تفاهم‌نامه‌ای برای تخصیص اعتبار به کاربران دیجی‌پی امضا کردند. در واقع این یک تفاهم‌نامه سه جانبه بین دیجی‌پی، دیجی‌کالا و بانک صادرات است و براساس این قرارداد و همکاری مشترک از این پس، بانک صادرات هم در جمع تامین‌کنندگان مالی سرویس دریافت وام دیجی‌پی قرار گرفته است. طبق این تفاهم‌نامه کاربران دیجی‌پی علاوه بر طرح‌های بانک ملت و بانک تجارت می‌توانند با انتخاب بانک صادرات به‌عنوان تامین‌کننده مالی خود از دیجی‌پی تا سقف ۵۰ میلیون تومان اعتبار خرید دریافت کنند. کاربرانی که این تسهیلات آنلاین را دریافت می‌کنند می‌توانند از ۲۳ فروشگاه از جمله دیجی‌کالا خرید کرده و در اقساطی ۱۲ ماهه مبلغ دریافتی خود را تسویه کنند.

محسن سیفی مدیرعامل بانک صادرات درباره این تفاهم‌نامه گفت: «صادرات یک بانک ۸۰ ساله با ۶۰ هزار نفر نیرو است و همکاری و صبوری دیجی‌پی در درک این موضوع باعث شد این تفاهم‌نامه به ثمر برسد.»

امضای تفاهم‌نامه همکاری دیجی‌پی و بانک صادرات

او ادامه داد: «جایگاه برند صادرات و دیجی‌کالا مشخص است و هر دوی ما سهم زیادی از بازار خودمان را در اختیار داریم. تاکنون ۴۰ میلیون ایرانی از خدمات بانک صادرات استفاده کرده‌اند. من بارها تاکید کرده‌ام تا چند سال آینده بانک به معنی امروزی آن وجود نخواهد داشت. همین حالا هم بانک‌ها در گوشی‌های موبایل افراد جای گرفته‌اند و جز در موارد خاص کسی به سراغ بانک‌ها به شکل حضوری نمی‌رود.»

هدف فراگیری مالی است

هومن امینی مدیرعامل دیجی‌پی هم درباره این تفاهم‌نامه گفت: «روی همکاری با بانک‌ها حساب کرده‌ایم و همکاری‌های مشترک با سازمان‌های مالی از اهداف مهم ما در دیجی‌پی است. از سویی برای اینکه بتوانیم سرویس اعتباری دیجی‌پی را متنوع‌تر و تکمیل‌تر کنیم از همکاری با بانک‌های جدید استقبال می‌کنیم.»

امینی در ادامه به موضوع رتبه‌بندی اعتباری و فراگیری مالی هم اشاره کرد و گفت: «فراگیری مالی از ابتدای راه‌اندازی کسب و کارهایی مثل ما در اولویت بود. در واقع لندتک‌ها با این هدف تاسیس شدند تا سرویس‌های مالی عادلانه‌تری را در اختیار کاربران قرار دهند و در نگاه کلان همکاری با بانک این امکان را فراهم می‌کند. ما از بانک‌ها می‌خواهیم ما را بخشی از راه حل برای مشکلات مالی موجود بدانند و به شرکت‌های فناور اعتماد بیشتری کنند.»

توسعه فین‌تک‌ها در گرو همکاری با بانک‌ها است

حمید محمدی مدیرعامل دیجی‌کالا هم در ادامه ضمن تاکید به همکاری با بانک‌ها برای توسعه کسب و کار دیجی‌کالا و دیجی‌پی، توضیح داد: «توسعه فین‌تک‌ها در گروه همکاری با بانک‌ها است و اگر این درک و همکاری دوجانبه رخ بدهد، مسلما فین‌تک‌ها و لندتک‌ها بیش از پیش توسعه پیدا خواهند کرد و این مسئله به نفع کاربران و تمامی ذی‌نفعان این صنعت است. محمدی ادامه داد هم بانک صادرات و هم دیجی‌کالا دو برند با کاربرانی میلیونی هستند که می‌توانند از این بازار به نفع توسعه یکدیگر بهره‌مند شوند.»

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *