ایران خودرو: پیش پرداخت شامل افزایش نشد / دریافت وجوه مازاد برای هزینه‌های قانونی است

، موضوع اخذ مبلغی مازاد از مشتریان گروه صنعتی ایران‌خودرو چند باری است که تکرار شده و همچنان تعدادی از مشتریان این شرکت اعلام می‌کنند که با توجه به اینکه طبق قانون ایران‌خودرو سود مشارکت نمی‌دهد مبلغ پیش پرداخت را هم نبایست مشمول افزایش قیمت کند، اما آنها مبلغی را از مشتریان مطالبه می‌کنند.

به صورت واضح باید گفت که اردیبهشت ماه امسال، در پی ابهامات پیش آمده در نحوه اجرای مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت یازدهم مرداد ماه سال ۱۴۰۰ و با توجه به اینکه در برخی از قراردادها میان مشتریان و شرکت‌های خودروساز، سود مشارکت پیش‌بینی شده بود، شورای رقابت، اصلاحیه این دستورالعمل شورای رقابت را ابلاغ کرد.

بر اساس این اصلاحیه، در مواردی که قراردادهای منعقده، سود مشارکت پیش‌بینی شده است، اینگونه قراردادها مشمول مفاد مصوبه ۴۷۳ بوده و سود مشارکت لحاظ نخواهد شد.”

بدین ترتیب خودروسازان موظف به پرداخت سود مشارکت نیستند؛ اما پیش‌پرداخت هم نباید شامل افزایش قیمت شود و تنها باقیمانده مبلغ، شامل افزایش قیمت خواهد بود.

ایران‌خودرو وعده کرد که اضافه پرداختی‌ها که بر روی مبلغ پیش پرداخت خودروها اعمال کرده بود، به حساب آن‌ها عودت داده خواهد شد؛ پس از اولین رسیدگی‌های این خبرگزاری نسبت به گلایه مشتریان در این رابطه، ایران‌خودرو به پیگیری موردی اشاره و اعلام کرد که این اشکال احتمالا موردی و سهوی است.

اما از آنجایی که احتمالا همه افراد از قانون اطلاع ندارند یا دسترسی سهل برای اعلام گزارش و پیگیری ندارند، حل کردن موارد موردی حلال مشکلات نیست.

ضمن اینکه تعداد تماس‌ها بیشتر شده و مشتریان اعلام می‌کنند که نوبت تحویل خودروهایمان فرا رسیده، اما شرکت اعلام کرده چون در قرارداد شما، تخصیص پنج درصد سود مشارکت قید شده است، مبلغ پیش‌پرداخت هم مشمول افزایش قیمت است و برای این منظور بایستی مبلغی اضافه‌تر پرداخت کنید.

از ایران‌خودرو مسوولان این شرکت اعلام کردند که مبالغ اعلامی به مشتریان مربوط به پرداخت‌های قانونی شامل مالیات، عوارض و بیمه سال ۱۴۰۲ است که ارتباطی به ایران‌خودرو نداشته و مبالغ پرداختی در اختیار مراجع ذی‌ربط قرار می‌گیرد. ایران‌خودرو طبق مصوبه شورای رقابت پیش پرداخت را مشمول افزایش قیمت نکرده است. مشتریان به اشتباه تصور کرده‌اند که این مبالغ از بابت اعمال افزایش قیمت بر مبلغ پیش‌پرداختی است.

ایارن خودرو

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *