بازار نفت با افزایش تقاضای چین و هند رشد خواهد داشت

«هیثم الغیث» دبیرکل اوپک اعلام کرد که کشورهای اوپک انتظار دارند تقاضای نفت در سال جاری به میزان ۲.۳ میلیون بشکه در روز افزایش پیدا کند و بیشترین رشد تقاضا در کشورهای آسیایی از جمله هند و چین باشد.

الغیث در جریان بحث و گفت‌وگو در کنفرانس بین المللی انرژی "CeraWeek" که در هیوستون ( تگزاس ) در حال برگزاری است، گفت: ما شاهد رشد بازار هستیم و انتظار داریم وضعیت امسال بهبود یابد.

وی افزایش تقاضای نفت را به میزان ۲.۳ میلیون بشکه در روز پیش بینی کرد و توضیح داد: بیشتر تقاضا از سوی کشورهای آسیایی از جمله هند و چین خواهد بود.

الغیث کاهش سرمایه‌گذاری در تولید نفت را سالانه ۵۰۰ میلیارد دلار برآورد کرد و معتقد است که این امر می‌تواند مشکلاتی در زمینه امنیت انرژی ایجاد کند.

الغیث گفت که بیم آن دارد که فقدان سرمایه گذاری باعث مشکلات در تامین امنیت انرژی و در دسترس بودن منابع انرژی شود.

دبیرکل اوپک با اشاره به اینکه هدایت نفت روسیه به آسیا موجب نگرانی اوپک نمی شود، گفت: این تغییرات یک پدیده طبیعی است.

وی افزود: در واقع این موضوع جای نگرانی ندارد و در طول ۳۰ سال فعالیت من در این زمینه همواره شاهد تغییر در جریان نفت از غرب به شرق و از شرق به غرب از جمله به دلیل رویدادهای ژئوپلیتیکی بوده‌ایم.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *