باشگاه پرسپولیس: دربی تمام شد، بهانه جویی شروع!

روابط عمومی باشگاه پرسپولیس یک روز پس از دربی ۱۰۰، با انتشار بیانیه و عکس‌هایی از اتفاقات دربی نسبت به بازی روز گذشته واکنش نشان داد.

در بیانیه پرسپولیس آمده است: «اینکه یک باشگاه بعد از دیداری که واگذار کرده با استناد به یک عکس بخواهد مدعی گم شدن پنالتی شود اتفاق تازه‌ای است که در هیچ جای دنیا نظیرش را ندیده‌ایم. از قضا همین باشگاه بود که شب بازی با انتشار کلیپی سعی در تحت فشار قرار دادن تیم داوری داشت، اما اگر از روی عکس بخواهیم قضاوت کنیم این صحنه {تصویر پایین} که خطای مدافعان حریف روی مرتضی پورعلی‌گنجی در محوطه جریمه بود، از خیلی خطا‌های معمول پنالتی‌تر است!

باشگاه پرسپولیس: دربی تمام شد، بهانه جویی شروع!

باشگاه پرسپولیس: دربی تمام شد، بهانه جویی شروع!

ضمن اینکه خطای کوین یامگا روی مهدی عبدی هم به گواه اکثر کارشناسان پنالتی بود که از چشم داور دور ماند، اما ما به تصمیم‌های داور احترام گذاشتیم و از آن گذشته با وجود اینکه در طول فصل لطمات زیادی از اشتباهات داوری دیدیم، هیچگاه روز قبل از مسابقه با بیانیه و مصاحبه و کلیپ و … داور را تحت فشار نگذاشتیم.»

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *