بخشی از کمبود لاستیک سواری را از انبارها جبران کرده‌ایم

جمال میرزایی گفت: قیمت برخی از مواد اولیه تولید لاستیک همزمان با افزایش جهانی قیمت نفت ، شرایط سیاسی جهان و نرخ ارز تغییر کرد که در تمام بخش های تولید صنعت تایر اثر گذار بوده است .

به گفته رئیس انجمن صنعت تایر، نرخ ارز در صنایع پتروشیمی ۳۱ تا ۴۰ درصد تغییر داشته و نرخ نهاده ها هم ۴۱ درصد رشد داشته است.

او می گوید: ۸۰ درصد قیمت تمام شده لاستیک، مواد اولیه است و در حال حاضر قاچاق معکوس باعث کمبود تایر در بازار شده و به دلیل افزایش تقاضا شاهد نوسان قیمتی بوده ایم.

میرزایی گفت: ما درخواست اصلاح قیمت از اسفند سال ۱۴۰۰ تا بهمن سال ۱۴۰۱ را داشته ایم اما در طی دو سال گذشته با اصلاح قیمت ۳۰ درصدی موافقت شده است.

رئیس انجمن صنعت تایر افزود: در حال حاضر به دلیل این مشکلات تایر تبدیل به کالای سرمایه ای شده است. حمایت از صنعت تایر و جلوگیری از رانت و قاچاق معکوس خود زمینه ساز جلوگیری از سرمایه ای شدن این کالا می شود.

او گفت: در صورتی که به یک تعادل در حوزه تولید برسیم ما شاهد بهبود وضعیت این بازار خواهیم بودچراکه در حال حاضر یک میلیون حلقه کمبود لاستیک داریم و خرید مازاد و سرمایه ای هم باعث برهم خورد بازار لاستیک شده است.

میرزایی بیان کرد: با طراحی سامانه یکپارچه و ارائه لاستیک از طریق نمایندگی، مدیریت توزیع داشته ایم اما متاسفانه شاهدآن هستیم که افرادی در جامعه که در حال حاضر نیازی به تایر ندارند اما اقدام به خرید تایر می‌کنند.

او در خصوص بسته شدن سامانه های فروش گفت: با توجه‌ به افزایش چشم گیر تقاضا برای مدیریت توزیع و طولانی شدن انتظار برخی از روزها اقدام به بسته کردن سایت می کنیم تا بخشی از تقاضا و ثبت نام کنندگان لاستیک خود را دریافت کنند.

او گفت : ۱۰ درصد در سواری کاهش تولید داشته ایم اما کمبود در این بخش را از طریق خالی شدن انبارها جبران کرده ایم اما در کل یک میلیون حلقه لاستیک در کشور کمبود داریم.

بخشی از کمبود لاستیک سواری را از انبارها جبران کرده‌ایم

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *