برگزاری مجامع عمومی عادی سالیانه، فوق العاده و عادی به طور فوق العاده صاحبان سهام شرکت ایرانی تولید اتومبیل (سایپا) سهامی عام

در مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سایپا منتهی به ٢٩ اسفند ماه سال ١٤٠١، محمدعلی تیموری، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا فعالیت‌های توسعه‌ای و اصلاحی صورت گرفته شرکت سایپا و برنامه های آتی این مجموعه را بیان کرد و در ادامه گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی شرکت در مورد صورت‌های مالی شامل ترازنامه، صورتحساب سود و زیان و گردش وجوه نقد قرائت و تکالیف لازم توسط ریاست مجمع تعیین و صورت‌های مالی با اکثریت آرا حاضرین در مجمع تصویب شد.

شایان ذکر است پس از مجمع عمومی عادی سالیانه، مجمع عمومی فوق العاده شرکت سایپا برگزار و در این مجمع در خصوص اصلاح اساسنامه شرکت در راستای ابلاغیه سازمان بورس و اوراق بهادار؛ همچنین بررسی و اتخاذ تصمیم در خصوص راه‌های برون رفت از شمولیت مفاد ماده 141 اصلاحیه قانون تجارت و همچنین اضافه کردن موضوع تولید انواع موتور سیکلت به موضوع فعالیت شرکت در اساسنامه تصمیم گیری شد و موارد مذکور ضمن تاکید سهامداران بر تداوم فعالیت شرکت مورد تایید و تصویب قرار گرفت.

علاوه بر این در مجمع سوم، مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده، با تصمیم سهامداران اعضای حقوقی هیات مدیره انتخاب و معرفی شدند.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *