تاکید بر راه‌اندازی بخش بخار نیروگاه رودشور تا پیک مصرف سال 1403

تاکید بر راه‌اندازی بخش بخار نیروگاه رودشور تا پیک مصرف سال 1403

واحد بخار نیروگاه رودشور که در کلاس F درحال احداث است، یکی از پروژه‌های مهم صنعت برق برای آمادگی پیک تابستان ۱۴۰۳ است؛ با توجه به نزدیکی با پایتخت، اهمیت دوچندانی برای پایداری شبکه برق در زمان اوج مصرف ۱۴۰۳ دارد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، نیروگاه سیکل ترکیبی رودشور در حال حاضر 792 مگاوات ظرفیت تولید برق دارد که با سرمایه‌گذاری به ارزش 275 میلیون یورو تا فرا رسیدن دوره اوج بار مصرف سال 1403 ظرفیت تولید برق این نیروگاه به 1137 مگاوات می‌رسد.

اعضای هیات مدیره گروه مپنا، از نیروگاه سیکل ترکیبی رودشور بازدید کردند و پیشرفت‌های این پروژه را مورد ارزیابی قرار دادند. تلاش گروه مپنا به منظور سنکرون نیروگاه رودشور تا قبل از پیک مصرف سال 1403 به عنوان یک پروژه ملی ادامه دارد.

محمد اولیاء مدیرعامل گروه مپنا، ضمن تاکید بر اهمیت اجرای چنین پروژه‌هایی که به تقویت زیرساخت‌های انرژی و رشد اقتصادی کشور کمک می‌کنند، گفت: همکاری بین بخش‌های مختلف گروه مپنا به عنوان نمونه‌ای بارز از هم‌‍افزایی در جهت تحقق اهداف توسعه پایدار کشور محسوب می‌شود.

نیروگاه سیکل ترکیبی رودشور با ظرفیت 345 مگاوات و با استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته کلاس F، نقش مهمی در توسعه انرژی کشور دارد. این پروژه مشخصات برجسته‌ای نسبت به سایر پروژه‌های اجرا شده پیشین در بعد تجهیزات، مصالح مصرفی، احجام کار و فرایندهای اجرایی داشته و به جهت نزدیکی به پایتخت از اهمیت استراتژیکی برخوردار است.

وزیر نیرو در بازدید دی‌ماه خود از نیروگاه رودشور استان مرکزی با بیان اینکه “نیروگاه رودشور یکی از نیروگاه‌های مهم کشور است که کار بزرگ و‌ بی‌نظیری در بخش بخار آن در حال اجرا است”، گفته بود: واحد بخار نیروگاه رودشور در کلاس F احداث می‌شود و این نیروگاه جزو 11 نیروگاه منحصر به فرد کشور در این کلاس قلمداد می‌شود.

محرابیان با تاکید بر ضرورت برنامه‌ریزی و زمان‌بندی دقیق برای اجرای به موقع واحد بخار این نیروگاه ادامه داد: باید با در نظر گرفتن تمام جزئیات و محاسبات دقیق مهندسی، عملیات نصب و راه اندازی تجهیزات این نیروگاه به گونه‌ای پیش برود که بتوانیم در تابستان 1403 واحد بخار نیروگاه رودشور را به شبکه برق سراسری متصل کنیم.

وزیر نیرو با اشاره به کار ارزشمند و مهمی که در نیروگاه رودشور با هدف افزایش توان تولید برق تا 1137 مگاوات آغاز شده است، تصریح کرد: افزایش توان تولید برق این نیروگاه چه به لحاظ مکانی که در مجاورت دو استان صنعتی با نیاز مصرف برق بالا قرار دارد و چه به لحاظ زمانی که ما وارث ناترازی قابل توجه در تولید و مصرف برق هستیم از اهمیت بالایی برخوردار است.

انتهای پیام/

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *