تداوم ورود نقدینگی به بازار سرمایه و ارزش معاملات بالا

در هفته کاری که به اتمام رسید شاخص کل هم وزن با افزایش ۸.۸۲ درصدی در پله ۸۵۵ هزار و ۸۸۷ واحد قرار گرفت و شاخص کل فرابورس نیز با رشد ۷.۴۷ درصدی در تراز ۳۱ هزار و ۹۶۶ واحدی ایستاد.

آقای کوروش آسایش، کارشناس بازار سرمایه گفت: در این هفته کاری شاخص صنعت سایر معادن با افزایش ۳۰.۸۸ درصدی بیشترین رشد را در بین صنایع بورسی تجربه کرد و بعد از آن صنعت انبوه سازی با افزایش ۲۱.۳۱ درصدی در جایگاه دوم قرار گرفت. نکته ای که باید به آن اشاره کرد این که در این هفته کاری صنعتی با اُفت همراه نشد و کمترین رشد را این هفته صنعت ابزار پزشکی با صفر درصد تغییرات در بازار داشت.

او می‌گوید: مجموع ارزش معاملات خرد و حق تقدم‌ها در این هفته کاری ۹۵ هزار و ۸۰۶ میلیارد تومان بود. جزئیات ارزش معاملات خرد روزانه به این شکل بود که شنبه ۱۹ هزار و ۴۳۵ میلیارد تومان ، یکشنبه ۱۸ هزار و ۸۲ میلیارد تومان، دوشنبه ۱۸ هزار و ۱۷۱ میلیارد تومان، سه‌شنبه ۱۸ هزار و ۳۷۰ میلیارد تومان و چهارشنبه ۲۱ هزار و ۷۴۸ میلیارد تومان بر روی تابلو ثبت شد.

۷ هزار و ۶۰۲ میلیارد تومان پول حقیقی وارد بازار شد

به گفته او، در این هفته هر پنج روز کاری بازار شاهد ورود نقدینگی حقیقی بود به طوری که شنبه ۲ هزار و ۴۵۹ میلیارد تومان، یکشنبه هزار و ۲۳۹ میلیارد تومان، دوشنبه ۶۸۹ میلیارد تومان، سه‌شنبه هزار و ۳۶۴ میلیارد تومان و چهارشنبه هزار و ۸۵۱ میلیارد تومان ورود نقدینگی به بازار رقم خورد و در مجموع ۷هزار و ۶۰۲ میلیارد تومان نقدینگی به بازار سهام تزریق شد که ورود پول بسیار مناسبی محسوب می شود.

آسایش می‌گوید: میانگین سرانه خرید افراد حقیقی در این هفته کاری ۲۸ میلیون و ۲۲۰ هزار تومان و میانگین سرانه فروش آن‌ها ۲۸ میلیون و ۴۴۰ هزار تومان بوده است.

او در ادامه در خصوص فعالیت صندوق‌های با درآمد ثابت گفت: این صندوق ها چهار روز خروج و یک روز ورود نقدینگی را شاهد بودند به طوری که در مجموع ۲ هزار و ۵۰۴ میلیارد تومان در این هفته این صندوق‌ها شاهد خروج نقدینگی بودند.

هفته ای با ارزش معاملات و نوسانات بالا در بازار سرمایه

در ادامه دیگر کارشناس بازار سرمایه خانم رباب وفایی گفت: هفته ای با ارزش معاملات و نوسانات بالا را شاهد بودیم. تک سهم ها می تازند و نگاه اهالی بازار را به خود جلب می کنند و این سودهای کوتاه مدت، بهشت نوسان گیران است.

او در ادامه افزود: اساسا پول در حال چرخش بین صنایع است و اگر سهمی پتانسیل رشد داشته باشد مورد توجه قرار می گیرد . گروه ساختمانی به واسطه ی دارایی هایی که دارند، مورد اقبال قرار گرفته اند.

به گفته او، حفظ ارزش معاملات سهام و حق تقدم در محدوده های فعلی و ادامه خروج پول های حقیقی از صندوق های درآمد ثابت، دو پارامتر مثبتی هستند که تابلوهای معاملاتی را با وجود نوسانات همچنان مساعد نشان می دهند.

کارشناس بازار سرمایه گفت: چشم انداز مجامع و همچنین رشد احتمالی نرخ فروش و حجم فروش در ماه های آتی، علاقه به شرکت در مجامع شرکت هایی با تقسیم سود بالا را افزایش می دهد. یکی از استراتژی هایی که این روزها مُد شده، خرید سهام با بیشترین فاصله از سقف است که در صورت پشتوانه ی بنیادی شرکت‌ها فرصت‌های جالب سودسازی مناسبی برای اهالی بازار است.

او افزود: قبل تر، همه از افزایش سرمایه ها فراری بودند، ریسک قیمت بعد افزایش تا فرایند طولانی ثبت افزایش سرمایه و خواب پول به همراه داشت که خوشبختانه یکی از اتفاقات مهم برای بازار، حل این معضل و کاهش فرایند کامل افزایش سرمایه بود که نتیجه ای جز استقبال و شرکت در این فرایند توسط سهامداران را شاهد هستیم.

وفایی در خصوص اخبار حوالی بازار هم گفت: نمایندگان مجلس دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ با طرح مالیات بر عایدی سرمایه املاک، انواع خودرو سواری، انواع طلا و نقره و جواهرات، انواع رمز ارز موافقت کردند. دو فوریت لایحه ‎واردات خودرو‌های کارکرده با قاطعیت تصویب شد و معاون ارزی بانک مرکزی اعلام کرد که تحویل فیزیکی مبنای تسویه با خریداران اوراق سکه است.

تداوم ورود نقدینگی به بازار سرمایه و ارزش معاملات بالا

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *