تسلا در اقدامی عجیب تمام خودروهای فروخته شده در چین را فراخوان کرد!

تسلا در اقدامی عجیب تمام خودروهای فروخته شده در چین را فراخوان کرد!

زومیت نوشت: تسلا بیش از ۱٫۶۲ میلیون خودرو فروخته‌شده در چین را برای حل مشکلی در سیستم اتوپایلت، فراخوان کرد.

تسلا تقریباً تمامی خودرو های فروخته شده‌اش در چین را که تعدادشان به حدود ۱٫۶۲ میلیون می‌رسد، به‌دلیل مشکلی در سیستم کمک‌راننده‌ی اتوپایلت، فراخوان کرده‌ است.

فراخوان تسلا، خودروهای مدل S، مدل X، مدل ۳ و مدل Y را دربرمی‌گیرد و از طریق یک به‌روزرسانی نرم‌افزاری رایگان OTA انجام می‌شود. فراخوان‌های تسلا تقریباً همیشه نرم‌افزاری هستند و خبری از بازگشت خودرو به کارخانه نیست.

فراخوان مورد بحث در پی آن صورت گرفت که یکی از ارگان‌های نظارتی چین درباره‌ی سوءاستفاده از سیستم اتوپایلت خودروهای شرکت ایلان ماسک توسط رانندگان و در نتیجه افزایش خطر تصادف، هشدار داد.

تسلا در اقدامی عجیب تمام خودروهای فروخته شده در چین را فراخوان کرد!

پس از به‌روزرسانی نرم‌افزاری، کنترل‌ها و هشدارهای تازه‌ای برای اطمینان از توجه رانندگان هنگام استفاده از ویژگی اتوپایلت به خودروهای تسلا اضافه می‌شوند. چند ماه پیش نیز فراخوانی مشابه در ایالات متحده انجام شد و تسلا دو میلیون خودرو را ارتقا داد.

تسلا همچنین بیش از ۷٬۵۰۰ خودروی وارداتی مدل S و مدل X در چین را برای برطرف کردن مشکلی که ممکن است از باز شدن درهای خودرو هنگام تصادفات جلوگیری کند، فراخوانی می‌کند؛ این مشکل نیز از طریق یک به‌روزرسانی نرم‌افزاری OTA برطرف خواهند شد.

چین بزرگ‌ترین بازار فروش تسلا است؛ در واقع، سال گذشته بیش از نیمی از ۱٫۸ میلیون تسلای فروخته‌شده در سراسر دنیا راهشان به سرزمین اژدهای سرخ باز شد. همچنین، کارخانه‌ی شانگهای این شرکت توان تولید ۱٫۱ میلیون تسلا مدل ۳ و مدل Y برای بازار چین و صادرات را دارد.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *