تمامی آزاد راه های کشور به اخذ عوارض الکترونیکی متصل می شوند

عباس بیات سرمدی گفت: ۲۸ آزاد راه در حال بهره برداری است و از این تعداد ۵ آزاد راه دولتی است که متولی آن سازمان راهداری و مابقی مشارکتی است که با مشارکت سرمایه گذار و دولت ساخته شده و اخذ عوارض از آن‌ها به دو صورت انجام می‌شود.

به گفته مدیرکل بهره برداری از آزاد راه‌های کشور، اخذ عوارض به دو صورت اخذ می‌شود که ۱۵ آزاد راه شبکه الکترونیک اخذ عوارض متصل شده اند و حدود ۱۳ آزاد راه باقی مانده که در شرف اتصال به این شبکه هستند و در حال حاضر اخذ عوارض از آن‌ها به صورت دستی انجام می‌شود.

او می‌گوید: نظارت‌ها در شبکه اخذ عوارض الکترونیک با توجه به دوربین‌های مانیتور به صورت کامل انجام می‌شود و مسافران هم در صورت داشتن اعتراض از طریق تابلو‌های نصب شده وبا شماره تماس ۱۵۳۱ می‌توانند تماس بگیرند و در عوارضی‌های که به صورت دستی کار انجام می‌شود که محل اعتراض مشخص شده و قابل پیگیری است.

سرمدی توضیح داد: طبق قانون سال ۱۴۰۱ باید تمامی عوراضی را به شبکه الکترونیک متصل می‌شدند، ولی به دلیل آنکه دستگاه‌های که در این حوزه ذینفع بودند همکاری لازم را نداشته اند این اقدام به صورت کامل انجام نشده است.

او افزود: همکاری مشترک در این حوزه از طریق بیمه مرکزی ‌‌‌ وزارت راه وشهرسازی ‌‌پلیس راهور و سرمایه گذاران و کاربران باید انجام میشد که در این حوزه بیمه مرکزی با وجود آنکه شیوه نامه امضا شده هنوز نپیوسته است و از سوی دیگر هم به دلیل آنکه کاربران اهتمام لازم را برای پرداخت عوارض نداشته ا ند سرمایه گذاران در این حوزه نگران هستند.

سرمدی گفت: مشکلاتی در این حوزه وجود داشته است که امیدوار هستیم تا پایان امسال این اقدام به صورت کامل انجام شود.

تمامی آزاد راه های کشور به اخذ عوارض الکترونیکی متصل می شوند

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *