توافق ایران و عربستان، نفت را به سراشیبی می‌اندازد؟

توافق ایران و عربستان، نفت را به سراشیبی می‌اندازد؟

توافق ایران و عربستان، نفت را به سراشیبی می‌اندازد؟

بازارهای انرژی هفته را جنجالی آغاز کردند؛ قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه کاهش قابل توجهی را تجربه کرد و این ریزش قیمت‌ها تنها چند روز پس از توافق ایران و عربستان برای بازگرداندن روابط دیپلماتیک، اتفاق افتاد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در حالی که سقوط آزاد قیمت نفت در روز دوشنبه و در آغاز هفته با توافق ایران و عربستان همزمان شد اما آنچه بیشترین تاثیر را بر افت قیمت نفت داشت ترس از ورشکستگی بانک سیلیکون ولی بود که در آخر هفته رخ داد. با این وجود، تحلیلگران پیش‌بینی کرده‌اند که اصلاح روابط بین ایران و عربستان می‌تواند تنش‌های ژئوپولیتیک منطقه را کاهش دهد و برای کوتاه مدت و به صورت دوره‌ای آرامش را به بازار نفت باز گرداند.

بیشتر بخوانید:

وزیر کار اعلام کرد/ رقم نهایی دستمزد چه زمانی مشخص می شود؟

یک تغییر مهم در وام ازدواج/ جزییات بخشنامه جدید بانک مرکزی

توافق عربستان سعودی و ایران تازه‌ترین تغییر از یک سری تغییرات ژئوپلیتیکی در منطقه است که اخیراً جریان پیدا کرده‌است؛ بیش از یک سال است که ترکیه و عربستان سعودی بی سر و صدا در حال مذاکره برای عادی سازی روابط خود هستند و قطر نیز شکاف پنج ساله با همسایگان خود در خلیج فارس را التیام بخشیده‌است.

توافق ایران و عربستان، نفت را به سراشیبی می‌اندازد؟

سال گذشته، صادرات نفت کشور به بالاترین سطح خود از زمان اعمال تحریم‌های آمریکا در سال ۲۰۱۸ رسید. به گفته جواد اوجی، وزیر نفت، از ابتدای سال جاری در ۲۱ مارس ۲۰۲۲، نزدیک به ۸۳ میلیون بشکه بر تعداد بشکه‌های نفت صادراتی افزوده شده‌است.

افزایش صادرات نفت کشور احتمالاً باعث ایجاد آشفتگی و برهم خوردن تعادل در بازارهای نفتی می‌شود، بازارهایی که برای سال‌ها حضور ایران را حس نمی‌کردند و ز طرفی توافق ایران و عربستان به معنای کاهش قیمت نفت خواهد بود.

در حال حاضر هر بشکه نفت خام وست تگزاس ۷۱ دلار و ۵۰ سنت قیمت خورده‌است و هر بشکه نفت خام برنت نیز ۷۷ دلار و ۶۸ سنت قیمت خورده‌است.

۲۲۷۲۲۷

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *