توزیع روزانه ۷۵۰ تن گوشت گرم و منجمد در بازار

منصور پوریان گفت: همه ساله در ماه های دی و بهمن با مطرح شدن مباحثی همچون کمبود عرضه دام به دنبال افزایش قیمت دام و گوشت قرمز هستند، درحالی که شرایط زایش دام پاییز در غرب و جنوب غرب مناسب است.

به گفته او، برآوردها حاکی از آن است که تا یک ماه آینده برخی زایش های پاییز به بازار عرضه شود.

پوریان با بیان اینکه کاهش کشتار ارتباطی به جمعیت دام ندارد، افزود: با توجه به توزیع گوشت های وارداتی، دام کمتری از استان های غربی و شرقی جهت کشتار به سمت تهران آمده است.

رئیس شورای تامین کنندگان دام با بیان اینکه جمعیت دام سبک تا‌ پایان شهریور ۶۰ میلیون راس بوده است، گفت: با احتساب زایش های پاییز پیش بینی می شود که جمعیت دام سبک به ۶۵ میلیون راس برسد.

او قیمت کنونی هرکیلو دام در کشورهای ارمنستان و گرجستان را ۳ تا ۳.۵ دلار اعلام کرد و افزود: قیمت کنونی هرکیلو دام در تهران ۲۰۰ هزارتومان بوده و عرضه با نرخ های بالاتر گران‌فروشی است.

پوریان از توزیع روزانه ۲۰۰ تا ۲۵۰ تن گوشت گرم و بالای ۵۰۰ تن گوشت منجمد در تهران خبر داد و گفت: با توجه به عرضه گوشت داخل و وارداتی کمبودی در عرضه نداریم.

توزیع روزانه ۷۵۰ تن گوشت گرم و منجمد در بازار

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *