تولید اوپک به 840 هزار بشکه در روز کاهش یافت

تولید اوپک در ماه جولای پس از اینکه عربستان کاهش تولید داوطلبانه خود را اجرایی کرد و همچنین کاهش عرضه نیجریه کاهش یافته است.

سازمان کشورهای صادرکننده نفت خام اوپک در ماه جولای روزانه 27.34 میلیون بشکه نفت تولید کرده است که 840 هزار بشکه در روز از ماه ژوئن کمتر است. این رقم کمترین میزان از سپتامبر 2021 به شمار می‌رود.

عربستان متعهد شده است تا در ماه جولای یک میلیون بشکه به صورت داوطلبانه از میزان تولید خود کم کند. این اقدام سبب شد تا قیمت نفت افزایش یابد و در حال حاضر بالای 85 دلار در هر بشکه معامله شود که بیش از 71 دلار در اواخر ماه ژوئن است.

کاهش تولید اوپک به 840 هزار بشکه در روز

بر اساس این گزارش، بالا رفتن تولید آنگولا و عراق به علت افزایش صادرات، کاهش تولید اوپک در ماه جولای را محدود کرده است.

عربستان تولید خود را در ماه جولای 860 هزار بشکه در روز نسبت به ماه قبل از آن کاهش داده است.

آمارهای موسسه کپلر نشان می‌دهد که میزان صادرات این کشور نیز 600 هزار بشکه در روز کاهش یافته است هرچند آمارهای یک موسسه رهیابی دیگر رقم کمتری را نشان می‌دهد.

دومین کاهش تولید در گروه اوپک به نیجریه اختصاص دارد که شرکت شل، بارگیری نفت خام در فورکادوس را به دلیل نشت احتمالی در این پایانه صادراتی متوقف کرده است.

تولید لیبی هم به دلیل اعتراضات در برخی از میادین مدت کوتاهی توقف داشت.

این برآوردها بر اساس آمارهای حمل و نقل ارائه شده توسط منابع خارجی، آمارهای شرکت رهیابی محموله‌های نفتی ریفینیتیو ایکون، اطلاعات شرکت‌ها رهیابی محموله‌ها نظیر پترولاجستیک و کپلر و اطلاعات ارائه شده توسط منابع شرکت‌های نفت، اوپک و مشاوران صورت گرفته است.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *