تولید حدود 30 هزار دستگاه خودرو بدون کسری قطعه توسط سایپا

عبدالله توکلی لاهیجانی در بازدید از اداره تحویل خودرو سایپا با بیان اینکه سال گذشته تولید خودرو در کشور 39 درصد افزایش پیدا کرده و طبق برنامه ریزی صورت گرفته برای سال جاری بیش از یک میلیون و 700 هزار دستگاه خودرو تولید خواهد شد، تصریح کرد: عرضه خودرو در گروه خودروسازی سایپا نسبت به سال های گذشته بسیار بهبود پیدا کرده و با سرعت خودروها تحویل متقاضیان می شود، به طور قطع این رویه تاثیر مثبتی بر بازار خودرو خواهد گذاشت و از رشد قیمت ها جلوگیری می کند.

او گفت: فروردین ماه سال 1401، روزانه هزار و 300 دستگاه خودرو تولید می شد و امسال عدد روزانه تولید به 2 هزار و 200 دستگاه رسیده است که نوید بخش تثبیت تولید خودرو در کشور است.

مدیرکل صنایع خودرویی وزارت صمت با اشاره به گام دوم تحول صنعت خودرو که در گروه خودروسازی سایپا آغاز شده است، افزود: گروه سایپا از سال گذشته به نحو مطلوبی در حوزه طراحی و توسعه خودرو ورود کرده است و حاصل این تلاش ها معرفی 9 محصول بومی خودروسازان به بازار است، از این‌رو در سال جاری شاهد تنوع محصولات در بازار خواهیم بود.

او درباره عملکرد سایپا در سامانه یکپارچه عرضه خودروهای داخلی، اظهارداشت: گروه خودروسازی سایپا تمام محصولات خود را با توجه به برنامه افزایش تولیدی که داشته، تحویل داده، این بدان معنا است که تمام متقاضیان گروه سایپا محصولات خود را به صورت سه ماهه تحویل گرفتند و در لیست انتظار قرار نگرفتند.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا نیز در این بازدید با اعلام اینکه تولیدات فروردین ماه این مجموعه در قیاس با مدت مشابه سال گذشته 41 درصد رشد داشته است، گفت: با سیاست گذاری و ریل گذاری درست و دقیق وزارت صمت در راستای منویات مقام معظم رهبری و فرمان 8 ماده ای رئیس جمهور، تولیدات سایپا در حال افزایش است و پیش بینی می شود اردیبهشت ماه تولیدات گروه سایپا بیش از فروردین ماه افزایش پیدا کند.

محمدعلی تیموری، با تاکید بر اینکه تحویل محصولات سایپا در فروردین ماه سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بیش از 55 درصد افزایش داشته است، تصریح کرد: تولید محصولات گروه خودروسازی سایپا در سال 1401 نسبت به مدت مشابه سال 1400، بیش از 35 درصد رشد داشته و این امر در سال جاری نیز بیش از روند گذشته رشد خواهد داشت.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا ضمن تقدیر از عملکرد پلیس راهور فراجا برای سرعت بخشیدن در تولید و توزیع پلاک ها، یادآورشد: امروز 9 هزار پلاک صادر شد و در مدت یک الی دو روز آینده، تمام پلاک ها نصب و خودروها به مشتریان تحویل خواهد شد و پیش بینی می کنیم که تا آخر هفته تعداد پلاک ها به 25 هزار عدد برسد که این سرعت در روند تحویل خودروها با هدف تنظیم بازار در چند سال اخیر در گروه سایپا بی سابقه بوده است.

او با تاکید بر اینکه در عرضه خودرو وزارت صمت و تمام سازمان های مرتبط از جمله سازمان ملی استاندارد همکاری دارند، گفت: هر روز نزدیک به 10 هزار خودرو پلاک و آماده تحویل به شهرستان ها می شود اما به جهت چالش در جابجایی (کمبود در خودروهای سنگین حمل) امکان حمل نداریم، لذا از مشتریان تقاضا داریم برای تحویل حضوری خودرو خود اقدام کنند؛ در صورتی که مشتریان تحویل حضوری را بپذیرند، سایپا خودروها را به مدت دو هفته بیمه بدنه و هزینه حمل را نیز به آنها پرداخت خواهد کرد.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *