تولید نیسان زامیاد با نام Kifaru در آفریقا

نیسان زامیاد با نام Kifaru در کنیا تولید می‌شود

با شروع سفر دکتر سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان و هیات همراه به کشورهای آفریقایی کنیا، اوگاندا و زیمبابوه،‌ مذاکرات برای همکاری‌های مشترک و توسعه روابط اقتصادی، ‌سیاسی، ‌فرهنگی،‌ گردشگری و … آغاز شد.

در حاشیه این سفر مهم و استراتژیک رئیس جمهور که بعد از 11 سال انجام شد،‌ تجار و بازرگانان کنیا با رئیس جمهور و هیات همراه او، جلسات سازنده‌ای را برگزار کردند که طی آن بنا شد ایران و کنیا، در خصوص مونتاژ خودرو در کنیا، همکاری داشته باشند. بر این اساس و طبق توافقات صورت گرفته قرار شد، شرکت زامیاد محصولات خود را در بازار کنیا به اسم Kifaru تولید و عرضه کند.

ویلیام روتو، رئیس جمهور کنیا در نشست خبری که با حضور رئیس جمهور کشورمان در کاخ ایالتی نایروبی برگزار شد این خبر را ‌اعلام کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران قصد دارد کارخانه مونتاژ خودرو را در مومباسا کنیا راه‌اندازی کند.

او با بیان اینکه کارخانه ای که قرار است ایجاد شود، ‌تولید کننده خودروی بومی ایران با نام Kifaru است،‌ اذعان داشت: خودروهای ایرانی که اسامی سواحیلی (واژه سواحیلی به معنی ساکنان سواحل به‌کار می‌ رود و اطلاق این نام از آن جهت است که عمده سواحیلی‌ها ساکن کناره‌های غربی اقیانوس هند در قاره آفریقا هستند) بر آنها گذاشته شده در کنیا تولید خواهد شد.

رئیس جمهور کنیا با تاکید بر اینکه همکاری با ایران،‌ تاییدی بر پیوند روابط است،‌ گفت: حضور ایران در صنعت خودروی کنیا، ‌خبر خوبی برای مهندسان،‌ کارگران و فروشندگان خودروی این کشور است.

او با تاکید بر اینکه آغوش این کشور برای سرمایه‌گذاران و تجار ایرانی باز است، افزود: کنیا فضای مناسبی را برای سرمایه گذاران و تولیدکنندگان ایجاد خواهد کرد.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *