جدیدترین آمار از سرعت اینترنت در ایران و جهان

براساس جدیدترین آمار منتشر شده توسط اسپیدتست که سرعت اینترنت ثابت و موبایل در نقاط مختلف جهان را بررسی می‌کند، تا مارس۲۰۲۳، میانگین جهانی سرعت دانلود اینترنت موبایل ۴۱.۵۴ مگابیت برثانیه، میانگین جهانی سرعت آپلود اینترنت موبایل ۱۰.۴۲ مگابیت بر ثانیه و تأخیر ۲۸میلی ثانیه بوده است. در حوزه اینترنت ثابت نیز میانگین جهانی سرعت دانلود ۷۹.۰۰ مگابیت بر ثانیه، میانگین جهانی سرعت آپلود ۳۴.۹۲ مگابیت برثانیه و تأخیر ۹ میلی ثانیه بوده است.

این درحالی است که در ماه فوریه ۲۰۲۳، میانگین جهانی سرعت دانلود اینترنت موبایل ۳۹.۷۷ مگابیت برثانیه، میانگین جهانی سرعت آپلود اینترنت موبایل ۱۰.۱۸ مگابیت بر ثانیه و تأخیر ۲۸میلی ثانیه بود. در حوزه اینترنت ثابت هم میانگین جهانی سرعت دانلود ۷۸.۶۲مگابیت بر ثانیه، میانگین جهانی سرعت آپلود ۳۴.۳۹ مگابیت برثانیه و تأخیر ۹ میلی ثانیه بود.

میانگین سرعت اینترنت در جهان

رتبه یک تا پنج اینترنت موبایل در جهان در ماه مارس ۲۰۲۳ به ترتیب به امارات متحده عربی ، قطر، نروژ، کویت و دانمارک تعلق دارد. همچنین رتبه یک تا پنج اینترنت پهن‌باند ثابت در جهان به ترتیب سنگاپور ، امارات متحده عربی، شیلی، چین، دانمارک تعلق دارد.

براساس این بررسی، میانگین سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران ۳۶.۳۳ مگابیت بر ثانیه، میانگین سرعت آپلود اینترنت موبایل ۱۰.۹۲ مگابیت بر ثانیه و تأخیر ۲۹ میلی ثانیه است که رتبه ایران را به ۶۱ از میان ۱۴۰ کشور رسانده است.

میانگین سرعت اینترنت در ایران

سرعت اینترنت در ایران

این در حالی است که در ماه فوریه ۲۰۲۳ میانگین سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران ۳۵.۰۳مگابیت بر ثانیه، میانگین سرعت آپلود اینترنت موبایل ۱۰.۵۰مگابیت‌برثانیه و تاخیر ۲۹ میلی‌ثانیه بود که رتبه ایران را به ۶۱ از میان ۱۳۷ کشور رسانده بود.

در حوزه اینترنت ثابت نیز میانگین سرعت دانلود در ایران ۱۱.۵۷ مگابیت بر ثانیه، میانگین سرعت آپلود ۱.۹۷ مگابیت بر ثانیه و تأخیر ۳۰ میلی ثانیه است که رتبه ایران را به ۱۴۶ از میان ۱۸۰ کشور‌ می‌رساند.

سرعت اینترنت در ایران

این درحالی است که در ماه فوریه ۲۰۲۳، میانگین سرعت دانلود اینترنت ثابت در ایران ۱۱.۲۷ مگابیت بر ثانیه، میانگین سرعت آپلود اینترنت ثابت ۱.۹۷ مگابیت بر ثانیه و تأخیر ۳۰ میلی ثانیه بود که رتبه ایران به ۱۴۷ از میان ۱۸۰ کشور رسانده بود.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *